На београдској Палилули изабран нови одбор ПСС-БК предвођен Драганом Веселиновићем (ВИДЕО)

0
2763

Чланови Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић одржали су данас Изборну скупштину за Општински одбор Палилула.

Пуна сала Културног центра „Влада Дивљан“, је доказ да грађани у све већем броју препознају рад и вредност нашег лидера – Богољуба Карића, рекао је Драган Веселиновић који је данас изабран за председника Општинског одбора.

Присутнима се обратила председница Извршног одбора Главног одбора Перса Мињовић и представила део планова Богољуба Карића за општину Палилула. Најинтересантнија су улагања у пољопривреду, посебно заинтересованост лидера Покрета снага Србије да оживи „ПКБ“ и постави на место некадашњег сјаја. Осим овог, некада српског гиганта, за Палилулу није само интересантна пољопривреда, већ и индустријски комплекс, који би покренули са страним инвеститорима на реалним економским интересима.

Мињовић, која је окупљене упознала са кључним економским плановима и политичким ставовима странке, је истакла да је гарант успеха и економског јачања наше земље управо кредибилитет који Компанија БК има у свету. Пријатељи породице Карић, који су врх светске пословне елите, ће подржати пројекте у Србији и помоћи да Србија ради, гради и рађа!

„Економска политика наше земље се темељи на што већем броју страних инвестиција, а то је управо оно што Богољуб Карић нуди“, нагласила је Перса Мињовић.

Најава да ће Богољуб Карић своје пословне везе и пријатељства из светског бизниса искористити да се повећа број директних инвестиција у Србију је разлог зашто наши суграђани препознају пут и визију Богољуба Карића, речено је на скупу.

Драган Веселиновић, нови председник Општинског одбора, је дугогодишњи члан Покрета СНАГА СРБИЈЕ– БК и члан ИО Градског одбора ПСС-БК.

Он је најавио низ акција које ће активисти Покрета снага Србије реализовати у наредном периоду, као што је сређивање потпуно запуштене Аде Хује.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име