KULA planira mnoge aktivnosti!

0
2249

Pored ubrzane pripreme članova Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić za izbornu skupštinu koju planira za dve nedelje, Opštinski odbor u Kuli predlaže brojne aktivnosti u narednom periodu.

Najvažniji zadatak je jačanje opštinske organizacije i umnožavanje članova, samo su u ovoj godini je pristiglo oko 150 novih članova. Članovi su u razgovoru zdušno govorili o prirodnim bogatstvima opštine i mogućnosti lečenja u  izvorištu termalne vode, o brojnim manifestacijama etničkog sadržaja, o drugim aktivnostima u  oblasti sporta, kulture…

Posebno je istaknuta sportska manifestacija u Malim Staparima koja pod nazivom „TRIATLON“ organizuje takmičenje u vožnji biciklom, plivanju i trčanju. Ova manifestacija traje 17 godina, ima podršku Sportskog saveza Srbije i na njoj učestvuju i strani i domaći sportisti, od kojih su neki i čuvena imena. „Želeli bismo da se ova manifestacija prepoznaje po nama“, rekli su članovi.

Na sastanku je o priprema Izborne skupštine govorila dr Zlata Lončar Ćetković, član Izvršnog odbora Glavnog odbora i ocenila da su ispunjeni uslovi da ova opštinska organizacija bira najbolje u organe Pokreta.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime