КУЛА планира многе активности!

0
2265

Поред убрзане припреме чланова Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић за изборну скупштину коју планира за две недеље, Општински одбор у Кули предлаже бројне активности у наредном периоду.

Најважнији задатак је јачање општинске организације и умножавање чланова, само су у овој години је пристигло око 150 нових чланова. Чланови су у разговору здушно говорили о природним богатствима општине и могућности лечења у  изворишту термалне воде, о бројним манифестацијама етничког садржаја, о другим активностима у  области спорта, културе…

Посебно је истакнута спортска манифестација у Малим Стапарима која под називом „ТРИАТЛОН“ организује такмичење у вожњи бициклом, пливању и трчању. Ова манифестација траје 17 година, има подршку Спортског савеза Србије и на њој учествују и страни и домаћи спортисти, од којих су неки и чувена имена. „Желели бисмо да се ова манифестација препознаје по нама“, рекли су чланови.

На састанку је о припрема Изборне скупштине говорила др Злата Лончар Ћетковић, члан Извршног одбора Главног одбора и оценила да су испуњени услови да ова општинска организација бира најбоље у органе Покрета.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име