Књига „Путин снага Русије„ промовисана у Андрићграду *ФОТО/ВИДЕО

0
2482


Путин снага Русије ауторско дело двојице браће народног посланика Драгомира и Богољуба Ј. Карића у издању Карић Фондације промовисана је на Првом сајму књига у Андрићграду. Ово обимно дело плод је личних сазнања, али и детаљних истраживања браће која више од три деценије раде на простору бившег Совјетског Савеза. Драгомир Ј. Карић наглашава да део књиге чини Путинова биографија, али оно што је у њој посебно интересантно јесте начин на који Путин, следећи хиљадугодишњу историју, традицију и веру своје многолике и многонационалне државе, Русију поставља на пиједестал светског чувара опстанка.
IMG_8167

-„Књигу чине фотографије, документа, као и велики број забележених разговора са Путином и његовим сарадницима. У књизи је дат нови поглед на сегменте из периода одрастања, школовања, професионалних искушења и политичког тријумфа Владимира Владимировича Путина, као лидера нове, демократске и јаке Русије.“ – каже Карић и додаје.
IMG_8186

– „Појава В.В. Путина била је Богом дана и неопходна да би се успоставила равнотежа у свету и један нови мултиполарни свет. Да се на политичкој сцени нашао раније, да су људи попут њега деведесетих година прошлог века имали какву такву шансу, вероватно неби било распада Совјетског Савеза па ни Југославије. Појавом Путина неки други светски лидери или они који за себе мисле да то јесу схватили су да се више не може преко колена успостављати поредак у туђим земљама јер то, доказано, води у анархију. Примера за то је много: рат у Ираку, Сирији покушај дестабилизације Египта, покушај тоталне изолације тридесетогодишњим ембаргом једне огромне цивилизације као што је Иран“ – закључио је Карић.

IMG_8176

Народни посланик Драгомир Ј. Карић позива читалачку публику да својим доласком у Андрићград следеће године омасове Сајам књига као једну од значајнијих културних манифестација у овом делу региона.
IMG_8193

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име