Енергопројектових 65 година *ФОТО/ВИДЕО

0
4124


Компанија „Енергопројект“ обележила је 65 година рада и постојања, а мандатар за састав нове Владе Србије Александар Вучић поручио је том приликом да ће влада настојати да помогне свим предузећима која у Србији послују, било да је реч о државним, приватним или фирмама са мешовитим капиталом.

IMG_8022

“И шта год да је у питању, било да је реч о путевима, високоградњи, увек исти одговор – Енергопројект. Пронађемо ми још некога, али је ова компанија ту увек. Хвала и вама што се не одричете своје државе и што не бежите”, поручио је Вучић истичући да је у том смислу Србија на добром путу.

IMG_8088

Генерални директор „Енергопројекта“ Владимир Миловановић рекао је да та компанија од оснивања до данас дели судбину економских, привредних и других дешавања у земљи, па је тако када је у земљи био просперитет и мир и он растао.

IMG_8055
Поручио је да су у прошлој години остварени пословни резултати који су премашили 300 милиона евра и да су закључени уговори вредни пола милиона евра и да је то најбољи начин на који је обележен јубилеј.

IMG_8032

Поред многобројних гостију из привредног и политичког зивота Србије пријему је присуствовао и народни посланик Драгомир Ј. Карић са сарадницима. Пријему су присуствовали и представници дипломатског кора у чијим земљама фирма Енергопројект послује.

IMG_8036

Поводом јубилеја награда за животно дело уручена је инжењеру Миодрагу Месаровићу, који од 1962. године, како је Миловановић рекао, неуморно ради и који је многим генерацијама био ментор и учитељ.

IMG_8093

IMG_8038

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име