Karić za Novo jutro: Verujem Vučiću! Za tri godine je uradio ono što drugi nisu za tri decenije (VIDEO)

0
2173

Osnivač i lider Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić, koji na predstojeće beogradske izbore izaći u kolaciji oko SNS, kaže da je podržao listu „Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd“ jer veruje predsedniku Srbije koji za tri godine uradio ono što drugi nisu uradili za tri decenije.

– Nakon zatišja od tri decenije, sada vidimo da se Beograd menja, grade se nove zgrade… O Beogradu na vodi se godinama govorilo, ali niko od gradskih i republičkih funkcionera nije krenuo u taj projekat. Beograd na vodi će biti sutra lična karta srpske prestonice – naveo je Karić gostujući u emisiji „Novo jutro“.

– Ljudima koji se ne bave tim poslom to sada tako na izgleda, ali videće za pet godina šta će biti od Beograda na vodi – dodao je Karić, ukazavši da će taj projekat biti veoma značajan i sa aspekta razvoja turizma u Beogradu.

On je dodao da veruje Vučiću i da ga zbog toga podržava.

– Vučić je za tri godine uradio ono što drugi nisu uradili za tri decenije. Imamo odličnu saradnju sa svima od Brisela preko Moskve do Pekinda. Danas nas poštuju i gledaju nas drugačije, imamo drugačiji tretman – naveo je Karić.

Prema njegovim rečima, Vučić je mogao da dolazi na posao oko 12 sati kada i drugi predsednici, da ništa ne obilazi i da odabere laku poziciju upravljanja,a odabrao je najtežu.

– Maksimalno je uložio sebe u to i rezultati su vidljivi – naveo je Karić.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime