ПСС-БК У ШУМАДИЈСКОМ ОКРУГУ СПРЕМАН ЗА ОРГАНИЗАЦИОНО И ПРОГРАМСКО ДЕЛОВАЊЕ

0
2203

У препуној сали у Крагујевцу одржан састанак општинских организација Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић Шумадијског округа. Констатовано је да су организације само од поватка лидера странке учланиле преко хиљаду нових чланова, махом младих. Они  желе да се укључе у реализацију пројеката Богољуба Карића који се односе на предузетништво, развој села и производње у пољопривреди као и у великим пројејктима изградње у Србији. Као бројна и снажна екипа, наше општинске организације су сигурни гласови за успех Српске напредне странке на локалним изборима, у Аранђеловцу следећег месеца, али и сигуран партнер у сарадњи у свим, а нарочито у области економије.

Општинске организације ће у наредних месец дана одржати изборне скупштине и реизабрати своје органе, а такође и делегате и кандидате у органе Покрета чија се изборна скупштина ускоро планира.

Градска организација у Крагујевцу је припремила кадровска решења за све области живота и рада, од привредних стручњака, научних радника и професора универзитета, успешних менаџера за односе са јавношћу, велики број школованих младих, али и успешних домаћина у крагујевачким насељима. Изборна скупштина Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК у Крагујевцу је планирана за другу половину марта.

 

Са члановима општинских организација Покрета у Крагујевцу су разговарали чланови Извршног одбора Главног одбора др Злата Лончар Ћетковић и мр Марко Биљић, а домаћин скупа је био Ранко Јанић, председник градске организације ПСС-БК у Крагујевцу.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име