PSS-BK U ŠUMADIJSKOM OKRUGU SPREMAN ZA ORGANIZACIONO I PROGRAMSKO DELOVANJE

0
2052

U prepunoj sali u Kragujevcu održan sastanak opštinskih organizacija Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić Šumadijskog okruga. Konstatovano je da su organizacije samo od povatka lidera stranke učlanile preko hiljadu novih članova, mahom mladih. Oni  žele da se uključe u realizaciju projekata Bogoljuba Karića koji se odnose na preduzetništvo, razvoj sela i proizvodnje u poljoprivredi kao i u velikim projejktima izgradnje u Srbiji. Kao brojna i snažna ekipa, naše opštinske organizacije su sigurni glasovi za uspeh Srpske napredne stranke na lokalnim izborima, u Aranđelovcu sledećeg meseca, ali i siguran partner u saradnji u svim, a naročito u oblasti ekonomije.

Opštinske organizacije će u narednih mesec dana održati izborne skupštine i reizabrati svoje organe, a takođe i delegate i kandidate u organe Pokreta čija se izborna skupština uskoro planira.

Gradska organizacija u Kragujevcu je pripremila kadrovska rešenja za sve oblasti života i rada, od privrednih stručnjaka, naučnih radnika i profesora univerziteta, uspešnih menadžera za odnose sa javnošću, veliki broj školovanih mladih, ali i uspešnih domaćina u kragujevačkim naseljima. Izborna skupština Pokreta SNAGA SRBIJE-BK u Kragujevcu je planirana za drugu polovinu marta.

 

Sa članovima opštinskih organizacija Pokreta u Kragujevcu su razgovarali članovi Izvršnog odbora Glavnog odbora dr Zlata Lončar Ćetković i mr Marko Biljić, a domaćin skupa je bio Ranko Janić, predsednik gradske organizacije PSS-BK u Kragujevcu.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime