Карић за Ново јутро: Верујем Вучићу! За три године је урадио оно што други нису за три деценије (ВИДЕО)

0
2171

Оснивач и лидер Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић, који на предстојеће београдске изборе изаћи у колацији око СНС, каже да је подржао листу „Александар Вучић- Зато што волимо Београд“ јер верује председнику Србије који за три године урадио оно што други нису урадили за три деценије.

– Након затишја од три деценије, сада видимо да се Београд мења, граде се нове зграде… О Београду на води се годинама говорило, али нико од градских и републичких функционера није кренуо у тај пројекат. Београд на води ће бити сутра лична карта српске престонице – навео је Карић гостујући у емисији „Ново јутро“.

– Људима који се не баве тим послом то сада тако на изгледа, али видеће за пет година шта ће бити од Београда на води – додао је Карић, указавши да ће тај пројекат бити веома значајан и са аспекта развоја туризма у Београду.

Он је додао да верује Вучићу и да га због тога подржава.

– Вучић је за три године урадио оно што други нису урадили за три деценије. Имамо одличну сарадњу са свима од Брисела преко Москве до Пекинда. Данас нас поштују и гледају нас другачије, имамо другачији третман – навео је Карић.

Према његовим речима, Вучић је могао да долази на посао око 12 сати када и други председници, да ништа не обилази и да одабере лаку позицију управљања,а одабрао је најтежу.

– Максимално је уложио себе у то и резултати су видљиви – навео је Карић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име