Karić: SNS proslavio slavu kako dolikuje srpskim domaćinima

0
2347

Srpska napredna stranka obeležila je slavu Svetu Petku.

Domaćin je u centrali stranke na Novom Beogradu bio Nebojša Stefanović, član Predsedništva SNS i ministar unutrašnjih poslova, a lomljenju slavskog kolača uz bogosluženje protojereja Nebojše Topolića prisustvovali su istaknuti partijski funkcioneri Marija Obradović, Siniša Mali, Zoran Đorđević, Bratislav Gašić, Goran Vesić i mnogi drugi članovi, simpatizeri i koalicioni partneri.

 

Slavu Srpske napredne stranke svojim dolaskom uveličali su narodni poslanik Dragomir J. Karić, zamenik predsednika Pokreta Snaga Srbije – Bogoljub Karić, i Miloš Vučinić, potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora PSS – BK.

– Kao i svake godine naprednjaci su proslavili svoju slavu dostojno, kako dolikuje srpskim domaćinima. Koalicionom partneru, Srpskoj naprednoj stranci, čestitam u ime Pokreta Snaga Srbije – Bogoljub Karić. Na mnogaja ljeta – poručio je Dragomir J. Karić.

SNS je obeležio i 11 godina postojanja, a Nebojša Stefanović je istakao da je stranka „kako bi snove i želje svih građana, a ne samo onih koji pripadaju toj stranci, pretvorila u svakodnevnu realnost“.

– Prošle godine je, sa ovog mesta, predsednik Aleksandar Vučić rekao da očekuje da će naša zemlja biti jača, snažnija, dočekati bolju budućnost, manju nezaposlenost, jaču vojsku i policiju. Ponosan sam što smo zbog vrednog ogromnog rada SNS i svih njenih ljudi došli do tih rezultata – rekao je Stefanović.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime