Карић: СНС прославио славу како доликује српским домаћинима

0
2410

Српска напредна странка обележила је славу Свету Петку.

Домаћин је у централи странке на Новом Београду био Небојша Стефановић, члан Председништва СНС и министар унутрашњих послова, а ломљењу славског колача уз богослужење протојереја Небојше Тополића присуствовали су истакнути партијски функционери Марија Обрадовић, Синиша Мали, Зоран Ђорђевић, Братислав Гашић, Горан Весић и многи други чланови, симпатизери и коалициони партнери.

 

Славу Српске напредне странке својим доласком увеличали су народни посланик Драгомир Ј. Карић, заменик председника Покрета Снага Србије – Богољуб Карић, и Милош Вучинић, потпредседник Извршног одбора Главног одбора ПСС – БК.

– Као и сваке године напредњаци су прославили своју славу достојно, како доликује српским домаћинима. Коалиционом партнеру, Српској напредној странци, честитам у име Покрета Снага Србије – Богољуб Карић. На многаја љета – поручио је Драгомир Ј. Карић.

СНС је обележио и 11 година постојања, а Небојша Стефановић је истакао да је странка „како би снове и жеље свих грађана, а не само оних који припадају тој странци, претворила у свакодневну реалност“.

– Прошле године је, са овог места, председник Александар Вучић рекао да очекује да ће наша земља бити јача, снажнија, дочекати бољу будућност, мању незапосленост, јачу војску и полицију. Поносан сам што смо због вредног огромног рада СНС и свих њених људи дошли до тих резултата – рекао је Стефановић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име