Карић разговарао с НОВОСАЂАНИМА на штанду ПСС-БК у центру града (ВИДЕО)

0
2178

Штанд Покрета СНАГЕ СРБИЈЕ -БК у Новом Саду посетило је данас десетине грађана, а многи су одмах потписали и приступнице.

Штанд у Змај Јовиној улици обишао је са страначким колегама и народник посланик и заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ- БК Драгомир Ј. Карић, који је разговарао с грађанима о актуелним проблемима и начину како да се они превазиђу.

Промоција Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић, наишла је на сјајан одзив међу грађанима Новог Сада, а према речима Бранка Иванишевића план је да Покрет постане друга странка по снази у Србији.

„Градски одбор Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК сваки дана ради на штандовима на новосадским пијацама, где грађани могу да више сазнају о програму странке и учлане се у Покрет. С обзиром на велико интересовање и све већи број учлањених чланова очекујемо да у што краћем року постанемо друга странка по снази у Србији“, истакао је Бранко Иванишевић, председник Градског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ- БК Нови Сад.

Драгомир Ј. Карић и његови сарадници претходно су у Покрајинској влади разговарали с председником Покрајинске владе Игором Мировићем о могућностима сарадње у области економије и енергетике, као и на који начин Србија може да привуче инвеститоре из области енергетски чистих технологија.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име