Karić razgovarao s NOVOSAĐANIMA na štandu PSS-BK u centru grada (VIDEO)

0
2097

Štand Pokreta SNAGE SRBIJE -BK u Novom Sadu posetilo je danas desetine građana, a mnogi su odmah potpisali i pristupnice.

Štand u Zmaj Jovinoj ulici obišao je sa stranačkim kolegama i narodnik poslanik i zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE- BK Dragomir J. Karić, koji je razgovarao s građanima o aktuelnim problemima i načinu kako da se oni prevaziđu.

Promocija Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić, naišla je na sjajan odziv među građanima Novog Sada, a prema rečima Branka Ivaniševića plan je da Pokret postane druga stranka po snazi u Srbiji.

„Gradski odbor Pokreta SNAGA SRBIJE-BK svaki dana radi na štandovima na novosadskim pijacama, gde građani mogu da više saznaju o programu stranke i učlane se u Pokret. S obzirom na veliko interesovanje i sve veći broj učlanjenih članova očekujemo da u što kraćem roku postanemo druga stranka po snazi u Srbiji“, istakao je Branko Ivanišević, predsednik Gradskog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE- BK Novi Sad.

Dragomir J. Karić i njegovi saradnici prethodno su u Pokrajinskoj vladi razgovarali s predsednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem o mogućnostima saradnje u oblasti ekonomije i energetike, kao i na koji način Srbija može da privuče investitore iz oblasti energetski čistih tehnologija.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime