Karić pustio u rad najnoviju mašinu za proizvodnju priključaka (foto/video)

0
2169

U Aleksandrovcu Župskom u preduzeću „ Gro- as“ narodni poslanik, Dragomir J. Karić, pustio je rad najnoviju mašinu za proizvodnju priključaka za hidraulične uređaje koji se upotrebljavaju kao priključci za cevovode i crevovode.

IMG_0031

Preduzeće „ Gro- as“ DOO Aleksandrovac već 24 godine u vlasništvu je porodice Janković. Posle velikih napora i postepenog razvijanja firme došlo se do razvoja palete proizvoda počevši od zaptivača, mazalica, opruga, priključaka, ventila i specijalnih programa uglavnom za strana tržišta. Prema rečima osnivača firme, Grozdana Jankovića, do sada se izvozilo u zemlje zapadne Evrope a želja im je da se probiju i na tržište Belorusije. –Naši priključci ozbiljno konkurišu pri sklapanju traktora a Belorusija je upravo svuda u svetu poznata po proizvodnji traktora – zaključio je Janković i dodao da se firma bavi i razvojem novih tehnologija i da trenutno ima 16 zaposlenih.

IMG_0051

Poslanik Karić zahvalio je domaćinima na pozivu da lično on, kao dokazani privrednik kako u zemlji tako i u svetu, pusti u rad novu mašinu. Poželeo je puno uspeha u daljem radu istakavši da je velika stvar danas u Srbiji uposliti 16 radnika jer se od njihovih plata zapravo, izdržava isto toliko porodica. Poslanik Karić zaključuje da je osnivanje i razvoj malih i srednjih porodičnih preduzeća, kao što je ovo u Aleksandrovcu, budućnost Srbije.

IMG_0031

IMG_0049

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime