Карић пустио у рад најновију машину за производњу прикључака (фото/видео)

0
2153

У Александровцу Жупском у предузећу „ Гро- ас“ народни посланик, Драгомир Ј. Карић, пустио је рад најновију машину за производњу прикључака за хидрауличне уређаје који се употребљавају као прикључци за цевоводе и цревоводе.

IMG_0031

Предузеће „ Гро- ас“ ДОО Александровац већ 24 године у власништву је породице Јанковић. После великих напора и постепеног развијања фирме дошло се до развоја палете производа почевши од заптивача, мазалица, опруга, прикључака, вентила и специјалних програма углавном за страна тржишта. Према речима оснивача фирме, Гроздана Јанковића, до сада се извозило у земље западне Европе а жеља им је да се пробију и на тржиште Белорусије. –Наши прикључци озбиљно конкуришу при склапању трактора а Белорусија је управо свуда у свету позната по производњи трактора – закључио је Јанковић и додао да се фирма бави и развојем нових технологија и да тренутно има 16 запослених.

IMG_0051

Посланик Карић захвалио је домаћинима на позиву да лично он, као доказани привредник како у земљи тако и у свету, пусти у рад нову машину. Пожелео је пуно успеха у даљем раду истакавши да је велика ствар данас у Србији упослити 16 радника јер се од њихових плата заправо, издржава исто толико породица. Посланик Карић закључује да је оснивање и развој малих и средњих породичних предузећа, као што је ово у Александровцу, будућност Србије.

IMG_0031

IMG_0049

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име