Карић посетио породицу Сорак: Од мале породичне фирме направили успешну фабрику намештаја (ВИДЕО)

0
2279

Делегација Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић, предвођена народним послаником и замеником председника ПСС-БК, посетила је породичну фабрику намештаја „Сорак“ у Жаркову.

Током те посете Драгомир Ј. Карић истакао је важност мањих и средњих предузећа.

„Најбољи доказ успешности мањих и средњих предузећа јесте компанија Карић, која је почела управо овако као и породица Сорак. У односу на нас ова фабрика је чак гигантска и веома сам изненађен шта је породица Сорак направила. Ми смо започели да радимо у једној гаражи, али смо као и они били вредни, упорни и нисмо се предавали. То је најбољи доказ да ако није мало, не може да постане велико. Мале фирме треба подржавати“, рекао је Карић.

Борисав Сорак и његово шесторо деце, од мале породичне фирме, успели су да направе велику фабрику. Производњом намештаја од племените врсте дрвета баве се од 1984. године и опремили су велики број објеката у Србији, региону и иностранству.

Душан Сорак, један до синова који већ 15 година помаже оцу у производњи, истакао је да би волео да са браћом и сестрама ради и напредује на неки свој начин и да то буде за добробит свих људи.

Драгомир Ј. Карић и делегација ПСС-БК захвалили су се многочланој породици Сорак, која им је отворила врата свог дома.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име