Karić posetio Čukaricu i razgovarao sa prodavcima na pijaci Banovo brdo (VIDEO)

0
2328

Narodni poslanik i zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE-BK Dragomir J. Karić, praćen mnogobrojnim simpatizerima, obišao je štandove na Banovom brdu i porazgovarao sa prodavcima na pijaci.

Tokom obilaska pijace Dragomir J. Karić imao je priliku da se lično upozna sa radom poljoprivrednika iz svih krajeva Srbije koji prodaju plodove svog mukotrpnog rada na ovoj beogradskoj pijaci.

Poštovaoce PSS-a obradovala je ova poseta, kao i sam razgovor sa zamenikom predsednika PSS-a kome su se požalili kroz šta sve svakodnevno prolaze.

Predsednik Opštinskog odbora Čukarica Stefan Prodanović kaže da mu je veoma drago što su građani Čukarice prepoznali inicijativu Pokreta SNAGA SRBIJE-BK.

„Izuzetno mi je drago što su i građani Čukarice prepoznali inicijativu i energiju našeg Pokreta i predsednika Bogoljuba Karića i što su se okupili danas u velikom broju i pristupili našem Pokretu. Drago mi je što je Čukarica pokazala da ima snage, kao što i Srbija ima snage“, kaže predsednik Oštinskog odbora Čukarica, Stefan Prodanović.

Uprkos visokim temperaturama, prodavci su sa osmesima na licu i aplauzima, izrazili zadovoljstvo što se Bogoljub Karić vratio nakon toliko godina, kao i da se nadaju da će sada imati bolje bolje sutra.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime