Карић прошетао централним београдским улицама и разговарао са грађанима (ВИДЕО)

0
2274

Заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Драгомир Ј. Карић и његова многобројна делегација, прошетали су јуче улицама Београда. Он је у Кнез Михаиловој улици, где су били постављени штандови, изазвао опште одушевљење, те је велики број пролазника застајао да разговара са њим, али и да се фотографише.

Драгомир Ј. Карић је видно расположен разговарао са грађанима који су се у том тренутку задесили у центру престонице. Грађани су заменику председника ПСС-а изнели личне проблеме, али и речи хвале за Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК.

Новоуписана чланица ПСС-а Јелена Перић, истакла је да у овим досадашњим странкама није видела неког помака, што се тиче запошљавања, услова образовања, помоћи деци са посебним потребама.

„Мој син има тотално оштећење слуха, а помоћ за ушне апарате добијамо само на две године. Верујем да ће странка Богољуба Карића то да промени“, рекла је новоуписана чланица Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић.

Чланица ПСС-а Оливера Стијовић отишла је са Косова и Метохије 1999. године и од тада живи у Подгорици, али се врло радо враћа у Србију. Колико она и сама њена породица поштују и цене ПСС и Богољуба Карића, доказује и анегдота која се дуго година препричава у Подгорици.

„Када су мог сина у школи у Подгорици питали ко је написао азбуку, он је рекао Богољуб Карић. Сви су се чудили, а ја сам се сложила с њим. Та анегдота се годинама препричава“, прича са осмехом на лицу Оливера Стијовић.

Поред оних мало старијих симпатизера Покрета СНАГА СРБИЈЕ, испред штандова у самом центру Београда, било је и оних мало млађих поштоваоца ПСС – БК који су истакли да им подршка Богољуба Карића и те како значи за даљи напредак.

Чланица Покрета Мирјана Тадић истакла је да јој је веома драго што је велики број омладинаца заинтересован за ПСС.

„Омладинци који су шетали са нама данас и били на штандовима имају 18, 19 година. Мислим да су пронашли праву странку и оно што је јако добро, ови млади не желе да оду из Србије. Препознали су се у ПСС-у, желе да остану овде, желе да буду уз Богољуба Карића, јер Србија уз њега има снаге“, додала је Тадићева.

Странцима који су тада пролазили, било је занимљиво ово окупљање, те су запитикивали делегацију ПСС-а о чему се ради, симали, фотографисали.

Обиласком сва три штанда и шетњом кроз Кнез Михаилову улицу, Драгомир Ј. Карић и његова делегација, поздравили су грађане и захвалили им се на самој подршци.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име