Карић посетио Чукарицу и разговарао са продавцима на пијаци Баново брдо (ВИДЕО)

0
2557

Народни посланик и заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Драгомир Ј. Карић, праћен многобројним симпатизерима, обишао је штандове на Бановом брду и поразговарао са продавцима на пијаци.

Током обиласка пијаце Драгомир Ј. Карић имао је прилику да се лично упозна са радом пољопривредника из свих крајева Србије који продају плодове свог мукотрпног рада на овој београдској пијаци.

Поштоваоце ПСС-а обрадовала је ова посета, као и сам разговор са замеником председника ПСС-а коме су се пожалили кроз шта све свакодневно пролазе.

Председник Општинског одбора Чукарица Стефан Продановић каже да му је веома драго што су грађани Чукарице препознали иницијативу Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК.

„Изузетно ми је драго што су и грађани Чукарице препознали иницијативу и енергију нашег Покрета и председника Богољуба Карића и што су се окупили данас у великом броју и приступили нашем Покрету. Драго ми је што је Чукарица показала да има снаге, као што и Србија има снаге“, каже председник Оштинског одбора Чукарица, Стефан Продановић.

Упркос високим температурама, продавци су са осмесима на лицу и аплаузима, изразили задовољство што се Богољуб Карић вратио након толико година, као и да се надају да ће сада имати боље боље сутра.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име