Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК посетио Младеновац и обишао младе пољопривреднике (ВИДЕО)

0
2320

Делегација Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић на челу са Драгомиром Ј. Карићем замеником председника, посетила је јуче Младеновац, али и младе предузетнике из околних села који су одлучили да остану на својим огњиштима и баве се пољопривредом.

Драгомир Ј. Карић обишао је штандове ПСС-а заједно са делегацијом и председником Општинског одбора Младеновца Миливојем Дунчићем. Ни велика врућина није спречила поштоваоце ПСС-а, али и радознале Младеновчане да се окупе и да потпишу приступнице Покрета СНАГА СРБИЈЕ, као и да поздраве и поразговарају са замеником председника Драгомиром Ј. Карићем.

Драгомир Ј. Карић истиче да Младеновчани желе да Србији буде боље и да му је драго што нису заборавили рад и пожртвованост породице Карић.

„Људи се учланују у ПСС, желе да Србији буде боље. Виде колико се труди председник Србије Александар Вучић и верују Богољубу да ће покренути изградњу, производњу и да ће помоћи влади да свима буде боље. Искрено ми је драго што они нас нису заборавили ни после 14 година. Народ верује Богољубу и он је човек који је то заслужио. Ови људи желе да Србија ради, а Богољуб је ту да то и покрене заједно са нама“, каже заменик председника ПСС, Драгомир Ј. Карић.

Младеновчани су изразили одушевљење што је Драгомир Ј. Карић посетио њихов Град, као и то што је ПСС решен да помогне свим предузетницима како би живот у Србији био знатно напреднији, и да желе да се што пре економска револуције покрене.


„Долазак Драгомира Ј. Карића је веома значајан. Младеновац је жељан инвестирања и обезбеђивања радних места, али, нажалост, у Младеновцу су се дешавале само негативне ствари. Надамо се да ће уз помоћ породице Карић бити инвестирања и да ће се потспешити развој привреде, јер је околина Младеновца подобно тло за то“, рекао је председник Општинског одбора Младеновца, Миливоје Дунчић.

Након обиласка штандова, Драгомир Ј. Карић и делегација ПСС-а, посетили су породице Павловић и Тодоровић које се годинама баве пољопривредом.

Перица Павловић (29) из села Дубона код Младеновца, истиче да сада живе лошије, али да се надају да ће им ПСС помоћи да имају боље сутра.

„Бавим се воћарством и имам око шест хектара земље. Живимо лошије, али се надамо да ће Покрет СНАГА СРБИЈЕ помоћи сељацима како би нам сутра било боље“, додаје Павловић.

Са Павловићем се слаже и Милош Тодоровић (27) који је одлучио да остане на селу са својом супругом и двоје деце.

„Остали смо на селу како бисмо се бавили пољопривредом. Имамо неколико хектара брескви, јабука, винове лозе, кајсија и нешто мало стоке. Захваљујем се у име своје породице Драгомиру Ј. Карићу и његовој делегацији што су нас обишли“, закључује Тодоровић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име