Karić održao sastanak sa predsednicima odbora PSS BK sremskog i mačvanskog okruga

0
2004

Zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE BK Dragomir J. Karić održao je u subotu u Erdeviku sastanak sa predsednicima Opštinskih odbora Pokreta SNAGA SRBIJE BK sremskog i mačvanskog okruga, na kojem je istakao da će stranka raditi na jačanju svog članstva, kao i da će na svakom koraku podržavati politiku koalicionih partnera, Srpske napredne stranke.

Prema rečima Dragomira J. Karića, Pokret SNAGA SRBIJE BK strateški je partner SNS i uvek će podržavati politiku koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Karić je na sastanku podsetio da je zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija danas cenjena u celom svetu i da je velika stvar što su u zvaničnoj poseti Srbiji do sada boravili najviši svetski zvaničnici, poput predsednika Rusije Vladimira Putina, predsednika Kine Si Đi Pinga, nemačke kancelarke Angele Merkel. On je dodao da Srbija nikada neće prekinuti politiku dobrih odnosa sa Rusijom, Belorusijom, Kazahstanom, Indijom, ali da treba raditi i na uspostavljanju što boljih odnosa sa Amerikom.

Karić je istakao da se Pokret SNAGA SRBIJE BK svih ovih godina lavovski borio, i da će aktivno nastaviti sa radom na obnavljanju starog članstva, učlanjivanju novih ljudi u stranku i njenom omasovljavanju.

Prisutnima se obratila i predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE – BK Persa Minjović, koja je rekla da će jedan od prioriteta stranke u narednom periodu biti i revizija članstva.

“Moramo doći do naših starih članova, da pokušamo da saznamo da li su oni još uvek naši članovi, da li još uvek podržavaju politiku koju vodi Pokret na čelu sa Bogoljubom Karićem. Drugi zadatak je omasovljenje Pokreta SNAGA SRBIJE BK, kako bi stranka imala još veću snagu i jačinu”, rekla je Minjović i pozvala sve da pokažu maksimalnu želju i pruže maksimalnu snagu da bi se u tome uspelo.

Ona je istakla i da je jedan od značajnih ciljeva Pokreta pomoć malim i srednjim poljoprivrednicima, kako u unapređenju njihove proizvodnje, tako i na predstavljanju proizvoda i njihovom plasmanu na tržište Evroazijske unije.

Sastanku su prisustvovali i predsednik Nadzornog odbora Miloš Vučinić, članovi Izvršnog odbora Zlata Lončar i Marko Biljić, predsednik GO PSS BK Sremska Mitrovica i koordinator za sremski i mačvanski okrug Danijel Čović, predsednik OO PSS BK Inđija Miroslav Knežević, predsednik OO PSS BK Stara Pazova Srđan Čolaković, predsednik OO PSS BK Šid Miograd Marković, predsednik OO PSS BK Pećinci Dušan Ćirić, predsednik privremenog organa PSS BK Irig Rajko Božić, zamenik predsednik OO PSS BK Šabac Slobodan Teodorović.

Zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE BK Dragomir J. Karić obišao je pre sastanka sa svojim stranačkim kolegama tradicionalnu 18. Sremsku kulenijadu, gde je sa izlagačima razgovarao o načinu unapređenja proizvodnje, ali i mogućnostima plasmana njihovih proizvoda na tržište Evroazijske unije.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime