Карић одржао састанак са председницима одбора ПСС БК сремског и мачванског округа

0
2021

Заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК Драгомир Ј. Карић одржао је у суботу у Ердевику састанак са председницима Општинских одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК сремског и мачванског округа, на којем је истакао да ће странка радити на јачању свог чланства, као и да ће на сваком кораку подржавати политику коалиционих партнера, Српске напредне странке.

Према речима Драгомира Ј. Карића, Покрет СНАГА СРБИЈЕ БК стратешки је партнер СНС и увек ће подржавати политику коју води председник Србије Александар Вучић.

Карић је на састанку подсетио да је захваљујући Александру Вучићу Србија данас цењена у целом свету и да је велика ствар што су у званичној посети Србији до сада боравили највиши светски званичници, попут председника Русије Владимира Путина, председника Кине Си Ђи Пинга, немачке канцеларке Ангеле Меркел. Он је додао да Србија никада неће прекинути политику добрих односа са Русијом, Белорусијом, Казахстаном, Индијом, али да треба радити и на успостављању што бољих односа са Америком.

Карић је истакао да се Покрет СНАГА СРБИЈЕ БК свих ових година лавовски борио, и да ће активно наставити са радом на обнављању старог чланства, учлањивању нових људи у странку и њеном омасовљавању.

Присутнима се обратила и председница Извршног одбора Главног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК Перса Мињовић, која је рекла да ће један од приоритета странке у наредном периоду бити и ревизија чланства.

“Морамо доћи до наших старих чланова, да покушамо да сазнамо да ли су они још увек наши чланови, да ли још увек подржавају политику коју води Покрет на челу са Богољубом Карићем. Други задатак је омасовљење Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК, како би странка имала још већу снагу и јачину”, рекла је Мињовић и позвала све да покажу максималну жељу и пруже максималну снагу да би се у томе успело.

Она је истакла и да је један од значајних циљева Покрета помоћ малим и средњим пољопривредницима, како у унапређењу њихове производње, тако и на представљању производа и њиховом пласману на тржиште Евроазијске уније.

Састанку су присуствовали и председник Надзорног одбора Милош Вучинић, чланови Извршног одбора Злата Лончар и Марко Биљић, председник ГО ПСС БК Сремска Митровица и координатор за сремски и мачвански округ Данијел Човић, председник ОО ПСС БК Инђија Мирослав Кнежевић, председник ОО ПСС БК Стара Пазова Срђан Чолаковић, председник ОО ПСС БК Шид Миоград Марковић, председник ОО ПСС БК Пећинци Душан Ћирић, председник привременог органа ПСС БК Ириг Рајко Божић, заменик председник ОО ПСС БК Шабац Слободан Теодоровић.

Заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК Драгомир Ј. Карић обишао је пре састанка са својим страначким колегама традиционалну 18. Сремску куленијаду, где је са излагачима разговарао о начину унапређења производње, али и могућностима пласмана њихових производа на тржиште Евроазијске уније.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име