Сурчин најуспешнији у Београду, Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК све бројнији

0
2319

На радном састнаку Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК у Сурчину, општина проглашена је за најуспешнију када је реч о броју потписаних приступница и организациј рада.

Из централе Покрета састанку су присуствовали Перса Мињевић председница Извршног одбора Смиљана Степић координатор за учлањивање, Велибор Стевић председник Градског одбора и Мирјана Тадић председница Омладинске огранизације Градског одбора ПСС- БК Београда.

Представници ПСС – БК оценили су да је рад општинског одбора Сурчин најуспешнији у Србији по броју учлањених присталица, а за председника Привременог органа ОО Сурчина именован је Слободан Бранковић. Његов заменик биће Немања Буха, а одбор сада броји 16 чланова.Како је договорено, њихов први задатака је припрема изборне Скупштине ОО Сурчина.

– Морам де истакнем да сам одушевљана ентузијазмом ових младих људи и њиховим еланом када је реч о раду и залагању. Очекујемо да максимално унапреде рад овог одбора , а ми старији смо ту да им помогнемо колико год можемо. Богољубу Карићу и Покрету Снага Србије требају баш овакви људи који су споремни да својом младошћу и ентузијазмом покрену Србију и помогну нашем покрету да што више учини за нашу земљу. Србији су потребне патриоте као што је и наш председники Богољуб Карић“, нагласила председница Извршног одбора ПСС –БК Перса Мињевић.

Обраћајући се новоизабраном руководству ОО Сурчин председник Градског одбора ПСС – БК Београда Велибор Стевић истакао је да је поносан завидним резултатом који је постигнут у Сурчину.

„Почели сте одлично, људи вам верују и сигурно ће ускоро резултати бити још бољи. Очекујем да ће веома брзо пред вама говорити и наш председник Богољуб Карић и да ће и највећа сала у Сурчину бити тесна за све присталице ПСС-БК,“ рекао је Стевић.

„ У Сурчину се за месец дана нашем покрету прикључило више од 1.000 чланова. То наравно , није наша заслуга за то је искључиво заслужан господин Богољуб Карић који се после 12 година вратио у Србију и одмах кренуо у борбу за просперитет наше државе, што је наш народ одмах препознао и подржао, истакао је Немања Буха , заменик председника ОО Сурчин.“ Дуго смо чекали , али ево нас, уједињени око заједничког циља , а то је бољи живот и напредак! А где и са ким то може боље него у Покрету Снага Србије- БК на челу са господином Карићем“, истакао је Буха.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име