Драгомир Ј. Карић састао се са председником општине
Карић: Ивањица је српска Швајцарска, а СНС и ПСС – БК ће је учинити још успешнијом

0
2016

Народни посланик Драгомир Ј. Карић, заменик председника покрета Снага Србије – БК, посетио је са сарадницима Ивањицу и том приликом се састао са председником општине Зораном Лазовићем.

У том граду на Моравици ПСС – БК на изборе 21. јуна излази у коалицији са Српском напредном странком.

– Данашњи дан као и сви ови дани у изборној кампањи су врло динамични без обзира на вирус који нас је на неки начин зауставио у многим активностима, превасходно привредним. Нажалост, било је и жртава. И то је најтужније. Али Србија мора да иде даље, да ради, гради, да рађа – казао је Карић и додао:

– Зоран Лазовић, председник општине Ивањица, али пре свега привредник који је преузео једну велику обавезу, својим примером ме је убедио да још увек у Србији постоје људи који желе да допринесу развоју своје општине и своје Србије. Мени импонује кад сретнем човека који одлично зна шта је привреда, који има породичну компанију са својим братом, највећу у овом крају за производњу намештаја. То Покрет Снага Србије – БК на челу са Богољубом Карићем подржава зато што смо и ми сами слично започели бизнис. Највећа политика је заправо економија. Богољуб је давно рекао: „Свако ко запосли бар једног човека – он је херој“.

Драгомир Ј. Карић се посебно осврнуо на јаку коалицију коју ПСС – БК има са СНС.

– Радује ме да је Српска напредна странка препознала у Покрету Снага Србије – БК свог стратешког коалиционог партнера још 2008. године. И природно је да смо заједно. На републичком нивоу ПСС – БК има шест кандидата за народне посланике и у потпуности подржава реализацију програма развоја Србије који је иницирао и успешно спроводи председник Србије Александар Вучић. Ми смо ту да све оно што се дешава на републичком нивоу пренесемо и на локални ниво.

Он је рекао да дела увек говоре више од речи, а да су ПСС – БК и породица Карић потврда тога.

– Ми ћемо се не само као политичка опција, него и као БК група, врло јака и снажна компанија која се налази међу 100 најбољих у свету, потрудити максимално да допринесемо афирмацији Ивањице као изузетног места са одличном инвестиционом климом за све врсте улагања почевши од туризма и пољопривреде па до дрвне индустрије. Једноставно, Ивањица је српска Швајцарска. Зоран Лазовић је реалан човек, говорио је о ономе шта је урађено и ономе шта ће бити урађено. Значи, нема продаје магле и празних прича. Посебно га подржавам кад је рекао: „Ко је бранио свим партијама и политичким опцијама, групама грађана, да од 2000. до 2012. године измене лице Ивањице“. То је имао снаге СНС на челу са Александром Вучићем са својим локаним партнерима. У овом бојкоту који пропагирају поједине политичке опције је изражена немоћ и недостатак било какве идеје за развој не само Ивањице него читаве Србије. Позивам све грађане да изађу на локалне и републичке изборе и да дају свој глас онима који граде и који стварно носе будућност за нашу децу!
Председнику општине Зорану Лазовићу Драгомир Ј. Карић је даровао књиге „Си Ђинпинг, снага Кине“, коју је написао са братом Богољубом Карићем, и „Богољубову зелену салату“.

У делегацији са Драгомиром Ј. Карићем били су Перса Мињовић, председник Извшног одбора Главног одбора ПСС – БК, Слободан Бајић, председник Окружног одбора ПСС – БК за Моравички округ, Славко Бојовић, председник Општинског одбора ПСС – БК Ивањица и Александар Брадић.

У име Црквене општине Ивањица Драго Јованчић је уручио пригодан поклон Карићу, који је на путу до студија ТВ Голија, где је гостовао, разговарао са бројним грађанима.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име