Dragomir J. Karić sastao se sa predsednikom opštine
Karić: Ivanjica je srpska Švajcarska, a SNS i PSS – BK će je učiniti još uspešnijom

0
1839

Narodni poslanik Dragomir J. Karić, zamenik predsednika pokreta Snaga Srbije – BK, posetio je sa saradnicima Ivanjicu i tom prilikom se sastao sa predsednikom opštine Zoranom Lazovićem.

U tom gradu na Moravici PSS – BK na izbore 21. juna izlazi u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom.

– Današnji dan kao i svi ovi dani u izbornoj kampanji su vrlo dinamični bez obzira na virus koji nas je na neki način zaustavio u mnogim aktivnostima, prevashodno privrednim. Nažalost, bilo je i žrtava. I to je najtužnije. Ali Srbija mora da ide dalje, da radi, gradi, da rađa – kazao je Karić i dodao:

– Zoran Lazović, predsednik opštine Ivanjica, ali pre svega privrednik koji je preuzeo jednu veliku obavezu, svojim primerom me je ubedio da još uvek u Srbiji postoje ljudi koji žele da doprinesu razvoju svoje opštine i svoje Srbije. Meni imponuje kad sretnem čoveka koji odlično zna šta je privreda, koji ima porodičnu kompaniju sa svojim bratom, najveću u ovom kraju za proizvodnju nameštaja. To Pokret Snaga Srbije – BK na čelu sa Bogoljubom Karićem podržava zato što smo i mi sami slično započeli biznis. Najveća politika je zapravo ekonomija. Bogoljub je davno rekao: „Svako ko zaposli bar jednog čoveka – on je heroj“.

Dragomir J. Karić se posebno osvrnuo na jaku koaliciju koju PSS – BK ima sa SNS.

– Raduje me da je Srpska napredna stranka prepoznala u Pokretu Snaga Srbije – BK svog strateškog koalicionog partnera još 2008. godine. I prirodno je da smo zajedno. Na republičkom nivou PSS – BK ima šest kandidata za narodne poslanike i u potpunosti podržava realizaciju programa razvoja Srbije koji je inicirao i uspešno sprovodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Mi smo tu da sve ono što se dešava na republičkom nivou prenesemo i na lokalni nivo.

On je rekao da dela uvek govore više od reči, a da su PSS – BK i porodica Karić potvrda toga.

– Mi ćemo se ne samo kao politička opcija, nego i kao BK grupa, vrlo jaka i snažna kompanija koja se nalazi među 100 najboljih u svetu, potruditi maksimalno da doprinesemo afirmaciji Ivanjice kao izuzetnog mesta sa odličnom investicionom klimom za sve vrste ulaganja počevši od turizma i poljoprivrede pa do drvne industrije. Jednostavno, Ivanjica je srpska Švajcarska. Zoran Lazović je realan čovek, govorio je o onome šta je urađeno i onome šta će biti urađeno. Znači, nema prodaje magle i praznih priča. Posebno ga podržavam kad je rekao: „Ko je branio svim partijama i političkim opcijama, grupama građana, da od 2000. do 2012. godine izmene lice Ivanjice“. To je imao snage SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem sa svojim lokanim partnerima. U ovom bojkotu koji propagiraju pojedine političke opcije je izražena nemoć i nedostatak bilo kakve ideje za razvoj ne samo Ivanjice nego čitave Srbije. Pozivam sve građane da izađu na lokalne i republičke izbore i da daju svoj glas onima koji grade i koji stvarno nose budućnost za našu decu!
Predsedniku opštine Zoranu Lazoviću Dragomir J. Karić je darovao knjige „Si Đinping, snaga Kine“, koju je napisao sa bratom Bogoljubom Karićem, i „Bogoljubovu zelenu salatu“.

U delegaciji sa Dragomirom J. Karićem bili su Persa Minjović, predsednik Izvšnog odbora Glavnog odbora PSS – BK, Slobodan Bajić, predsednik Okružnog odbora PSS – BK za Moravički okrug, Slavko Bojović, predsednik Opštinskog odbora PSS – BK Ivanjica i Aleksandar Bradić.

U ime Crkvene opštine Ivanjica Drago Jovančić je uručio prigodan poklon Kariću, koji je na putu do studija TV Golija, gde je gostovao, razgovarao sa brojnim građanima.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime