Карић обишао Јабланички округ: ПСС – БК спреман за изборе у Лесковцу, Лебану и Бојнику

0
2435

Народни посланик Драгомир Ј. Карић, заменик председника Покрета Снага Србије – БК, посетио је Јабланички округ и одржао састанке са члановима Општинских одбора ПСС – БК у Лебану и Бојнику уочи предстојећих избора заказаних за 21. јун.

Током шетње са присталицама Покрета центром Лебана прилази су му бројни грађани да га поздраве и да пруже подршку. Срдачан дочек био је прилика и да од грађана чује шта су то највећи проблеми који их тиште, али да да понуди решења како да се цео округ економски уздигне.

Иначе, у том граду на југу Србије носилац листе ПСС – БК је Радован Цветковић. ПСС – БК се интензивно спрема за 21. јун и у Лесковцу где су њихови кандидати на листи са СНС, док у Бојнику Покрет Снага Србије излази самостално.

– Ми смо у Бојнику спремни за изборе. Предали смо листу са 27 кандидата за одборнике. Нама у општини Бојник су потребни способни предузетници као што су Богољуб и Драгомир Карић, уз чију подршку и идеје можемо много да учинимо за препород овог краја – истакао је Небојша Радоњић, носилац листе ПСС – БК у Бојнику.

Друга на листи је др Татјана Костић. Она је поручила да су сви чланови Покрета спремни да уложе своје знање и искуство за добробит суграђана:

– Србија се спремна да гради, ради и да рађа, поготово овде на југу. Покрет Снага Србије – БК значи много не само за наш округ већ за целу Србију и зато верујемо да ћемо остварити добар резултат и да ћемо моћи активно допринесемо бољем животу свих становника Бојника.

Након изузетно конструктивних састанака Драгомир Ј. Карић се задржао у дужем неформалном разговору са бројним присталицама ПСС – БК који су желели да им потпише књигу „Богољубова зелена салата“.

Потом се народни посланик и заменик председника Покрета Снага Србије – БК са сарадницима упутио у села Вучје и Стројковце, које има 350 домова и чак 50 фирми, где је обишао неколико породичних предузећа. Тиме је још једном подвукао да је породица најсигурније место и да је будућност Србије управо у улагању у такве компаније, односно да је важна помоћ српским домаћинима како би свака кућа постала мала фабрика.

Србија је захваљујући председнику Александру Вучићу постала локомотива развоја на Балкану и економски центар који привлачи највеће светске инвеститоре да улажу у развој српске привреде, а Покрет Снага Србије – БК је важна карика у том нераскидивом ланцу економског напретка наше земље.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име