Izabran opštinski odbor u Topoli u jeku sezonskih radova voćara

0
2280

Junski dugi dani su dobro došli voćarima da uberu svoj rod na voćnim zasadima širom Šumadije, i naravno i u voćarskom kraju opštine Topola. Čekali smo da članovi Pokreta SNAGA SRBIJE  Bogoljub Karić u Topoli završe berbu voća tog dana i pristignu u Gradsku biblioteku Topole gde je zakazana izborna skupština u 9 sati uveče.

Prisutni su predviđenom procedurom izabrali opštinski i nadzorni odbor i predsednika Opštinskog odbora. Za predsednicu su izabrali Vanju Lazarević, novinara po struci, ali Vanja se pridružila većini Topolčana u berbi voća pa možemo reči da je ovih dana po zanimanju beračica voća. Ono što je prisutne najviše zanimalo je kako da voćari prodaju svoj rod i predložili da zamenik predsednika Dragomir Karić planira obilazak najvećih vlasnika i hladnjača u Topoli i uputi ih na uslove i mogućnosti plasmana.

U znak zahvalnosti za gostoprimstvo, Biblioteci je uručena knjiga „ Putin snaga Rusije“ i majica sa znakom našeg Pokreta. Izbornoj Skupštini u Topoli su prisustvovali dr Zlata Lončar Ćetković i Ranko Janić, članovi Izvršnog odbora Glavnog odbora Pokreta.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime