Изабран општински одбор у Тополи у јеку сезонских радова воћара

0
2371

Јунски дуги дани су добро дошли воћарима да уберу свој род на воћним засадима широм Шумадије, и наравно и у воћарском крају општине Топола. Чекали смо да чланови Покрета СНАГА СРБИЈЕ  Богољуб Карић у Тополи заврше бербу воћа тог дана и пристигну у Градску библиотеку Тополе где је заказана изборна скупштина у 9 сати увече.

Присутни су предвиђеном процедуром изабрали општински и надзорни одбор и председника Општинског одбора. За председницу су изабрали Вању Лазаревић, новинара по струци, али Вања се придружила већини Тополчана у берби воћа па можемо речи да је ових дана по занимању берачица воћа. Оно што је присутне највише занимало је како да воћари продају свој род и предложили да заменик председника Драгомир Карић планира обилазак највећих власника и хладњача у Тополи и упути их на услове и могућности пласмана.

У знак захвалности за гостопримство, Библиотеци је уручена књига „ Путин снага Русије“ и мајица са знаком нашег Покрета. Изборној Скупштини у Тополи су присуствовали др Злата Лончар Ћетковић и Ранко Јанић, чланови Извршног одбора Главног одбора Покрета.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име