Иницијатива чланова ПСС-БК из Пожаревца

0
2179

Иницијативом чланова Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК из Пожаревца  одржан је састанак чланова  ради избора општинског одбора и председника у Пожаревцу. Чланове је , на њихову иницијативу , сазвала и Центарлу позвала Весна Петровић члан Покрета од оснивања.

Присутне  је у име Централе поздравила Перса Мињовић , председник Извршног одбора  Главног одбора. Повратком Богољуба  Карића створени су услови за  остваривање програма Покрета који је препознат и прихваћен од грађана Пожаревца. О томе говори  чињеница да је Богољуб Карић на преседничким изборима  2004.године у Пожаревцу освојио 24  одсто гласова ,односно  друго место. Такође Покрет је са осам одборника чинио скупштинску већину у периоду  2004-2008 године. Сада је све је више, свокодневно, позива чланова да се крене у активности на на оставривању програма економске обнове.

Окупљени чланови су оценили да су предходне власти само обећавале а да није било резутата у покретању економије и развоја Пожаревца.Управо зато се захтева да Покрет СНАГА СРБИЈЕ БК преузме одговорност за овај задатак и да су резултати Богољуба Карића најбоља гаранција за успех. За пројекте постоји велико интересовање и грађана који се масовно учлањују у Покрет, нарочито  од када се лидер Покрета вратио у Србију. Такође велико је интересовање  привредника  , који су такође присутвовали скупу.

Закључено је да се изборна скупштина одржи после акције омасовљењља Покрета која је у току и када се стекну услови за избор најквакитетнијих кадрова који могу да реализују пројекте које покреће Богољуб Карић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име