Inicijativa članova PSS-BK iz Požarevca

0
2166

Inicijativom članova Pokreta SNAGA SRBIJE BK iz Požarevca  održan je sastanak članova  radi izbora opštinskog odbora i predsednika u Požarevcu. Članove je , na njihovu inicijativu , sazvala i Centarlu pozvala Vesna Petrović član Pokreta od osnivanja.

Prisutne  je u ime Centrale pozdravila Persa Minjović , predsednik Izvršnog odbora  Glavnog odbora. Povratkom Bogoljuba  Karića stvoreni su uslovi za  ostvarivanje programa Pokreta koji je prepoznat i prihvaćen od građana Požarevca. O tome govori  činjenica da je Bogoljub Karić na presedničkim izborima  2004.godine u Požarevcu osvojio 24  odsto glasova ,odnosno  drugo mesto. Takođe Pokret je sa osam odbornika činio skupštinsku većinu u periodu  2004-2008 godine. Sada je sve je više, svokodnevno, poziva članova da se krene u aktivnosti na na ostavrivanju programa ekonomske obnove.

Okupljeni članovi su ocenili da su predhodne vlasti samo obećavale a da nije bilo rezutata u pokretanju ekonomije i razvoja Požarevca.Upravo zato se zahteva da Pokret SNAGA SRBIJE BK preuzme odgovornost za ovaj zadatak i da su rezultati Bogoljuba Karića najbolja garancija za uspeh. Za projekte postoji veliko interesovanje i građana koji se masovno učlanjuju u Pokret, naročito  od kada se lider Pokreta vratio u Srbiju. Takođe veliko je interesovanje  privrednika  , koji su takođe prisutvovali skupu.

Zaključeno je da se izborna skupština održi posle akcije omasovljenjlja Pokreta koja je u toku i kada se steknu uslovi za izbor najkvakitetnijih kadrova koji mogu da realizuju projekte koje pokreće Bogoljub Karić.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime