ПРЕДУЗЕТНИЦИ ПОКРЕЋУ АКТИВНОСТ У ПЕТРОВЦУ НА МЛАВИ

0
1942

У Скупштини општине Петровац на Млави одржан је састанак на коме је разговарано о интезивирању активости Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК. Састанку је  присуствовала делегација из Центарале на челу са Персом Мињовић, педседницом  Извршног одбора Гланог одбора

Предузетници, чланови у Петровцу на Млави од оснивања покренули су активност на омасовљењу и јачању Покрета у  овој општини  која је препознала снагу и визију Богољуба Крић. На изборима 2004 године Карић је у Петровцу освоји прво место а Покрет је био активан чинилац у локалном парламенту 2004-2008.

Оцењујући да се ништа значајно није десио у привреди Петровца у предходне две деценије  присутни су указали на неопходност интезивирања акције на јачању домаће еконимије и оставривању визије коју је лидер изложио грађанима Србије.

Перса Мињовић је упознала присутне са пројектима које за Србију припрема Богољуб Карић . Истакла је да је СНС стратешки партнер Покрета пре свега због своје реформске политике која је препозната и изван Србије и која треба да омогући јачање домаће економије.

Закључено је да се иде у сусрет интересовању грађана и привредника за учлањење у ПСС-БК  и да се изборна скупшина закаже кад се организација омасови  и развије у свим месним заједницама, на чему се интезивно ради.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име