Одржана изборна скупштина општинског одбора ПСС-БК Смедеревска Паланка: Срђан Савић једногласно изабран (ВИДЕО)

0
2368

Изборна скупштина општинског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК Смедеревска Паланка одржана је у суботу, а др Срђан Савић изабран је за председника општинског одбора.

Савић је рекао да је економија у Смедревској Паланци замрла, а да је циљ преко Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК довести инвеститоре.

„Циљ је да запошљавајући људе породицама обезбедимо нормалнији живот. Богољуб Карић планира да гради Тесла град, па смо у неким преговорима да се у нашем граду отворе неки погони за производњу“, рекао је Савић.

Он је нагласио да се повратком Богољуба Карића у Србију све више људи учланује у Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК. Подсетио је и на две хуманитарне акције ПСС-БК, који је Општој болници „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци донирао медицинску опрему у вредности од 7 хиљада евра, али и храну и санитарије једној социјално угроженој породици у вредности од око 70.000 динара.

Изборној скупштини је присуствовао и заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК Драгомир Ј. Карић, који је истакао да ће на све начине помоћи општини Смедеревска Паланка и захвалио се на подршци коју си грађани пружили Покрету протеклих година.

„Покрет је у Смедеревској Паланци преживео све проблеме за време одстуства Богољуба Карића, али су људи доказали да га поштују, као и програм Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК, али и нашег стратешког партнера СНС-а, на челу с Александром Вучићем. Даћемо све од себе да подигнемо и променимо слику Смедеревске Паланке у Србији, ја то гарантујем“, подвукао је Карић.

Он је нагласио да га посебно радује велики број младих људи који су заинтересовани за учлањење у Покрет.

„Наша обавеза је да их едукујемо и омогућимо виши степен школовања, да свака кућа буде мала фабрика, јер салату могу да гаје и на тераси и у својим малим баштама“, рекао је Карић у Смедеревској Паланци.

Он је рекао да је Српска напредна странка стратешки партнер Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК, те да ће увек подржавати политику новоизабраног председника Србије Александра Вучића и да ће ПСС СНС-у бити ударна песница развоја економије, пољопривреде и привреде у Србији.

Такође, изнео је планове о изградњи Тесла града у Београду, пројекту од 2 милиона квадратних метара, али и изградњи милион квадратних метара по градовима Србије.

„Од тога ће сви имати користи и биће посла за грађевинце, инжењере, молере, паркетаре. Ту ће радити 100.000 људи“, навео је Карић.

Изборној скупштини присуствовали су Перса Мињовић, председник Извршног одбора Главног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК, Милош Вучинић, председник Надзорног одбора, Драган Веселиновић, потпредседник Извршног одбора градског одбора Београд, Злата Лончар Ћетковић, члан ИО ГО и Мирко Стаменковић, члан Председништва Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК.

Они су посетили и штампарију „Лабуд“, где су разговарали с власником Драганом Никодијевићем.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име