Dragomir J. Karić počasni gost na proslavi godišnjice SPS PEĆ / Srbija je jaka onoliko koliko je jedinstvena!

1
2767

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije iz Peći obeležio je 29 godina postojanja svečanošću u beogradskoj Vili Jelana.

Proslavi su prisustvovali članovi najvišeg rukovodstva SPS predvođeni predsednikom stranke Ivicom Dačićem, Slavicom Đukić Dejanović, Brankom Ružićem, Đorđem Milićevićem, Vladanom Zagrađaninom, Snežanom Paunović i Milošem Dimitrijevićem.

Ivica Dačić je posebnu zahvalnost što se odazvao pozivu da uveliča manifestaciju uputio narodnom poslaniku Dragomiru J. Kariću, zameniku predsednika Pokreta Snaga Srbije – Bogoljub Karić.

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova u svom govoru naglasio je da su pećki socijalisti uvek imali najbolju organizaciju i poručio svim Srbima na Kosovu i Metohiji da izađu na izbore 6. oktobra i glasaju za Srpsku listu.

Dragomir J. Karić je socijalistima s Kosmeta uputio reči podrške.
– Ovo je izuzetna prilika da sretnem moje Pećance i moje drage prijatelje sa Kosova i Metohije. Čestitam im od srca i želim im svaki napredak. Niko ne može bolje i jače da brani ineterse Srba sa Kosova i Metohije nego oni koji su tamo i rođeni. Zato samo hrabro i napred – rekao je Karić.

Potpredsednik Narodne Skupštine Srbije Đorđe Milićević se nedovezao na njegove reči:

– Posle dužeg vremena zasedanje Narodne skupštine večeras smo završili najboljim demokratskim tonom. Kada govorimo od državnim i nacionalnim interesima, mi predstavnici relevantnih političkih činilaca moramo biti jednistveni, jer Srbija je jaka onoliko koliko je jedinstvena. Danas su u Parlamentu sve političke opcije, među kojima i opozicione, pozvale srpski narod na Kosovu i Metohiji da izađe 6. oktobra na izbore i da glasa za Srpsku listu, jer ovo je borba za opstanak Srba na Kosmetu.

Narodna poslanica Snežana Paunović kazala je da će Srbi na KiM izlaskom na izbore i glasom za Srpsku listu pomoći državnom rukovodstvu Srbije da se izbori da nam niko ne može oteti ono što smatramo svetinjom i delom svoje teritorije.

 

1 KOMENTAR

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime