Драгомир Ј. Карић почасни гост на прослави годишњице СПС ПЕЋ / Србија је јака онолико колико је јединствена!

1
2832

Општински одбор Социјалистичке партије Србије из Пећи обележио је 29 година постојања свечаношћу у београдској Вили Јелана.

Прослави су присуствовали чланови највишег руководства СПС предвођени председником странке Ивицом Дачићем, Славицом Ђукић Дејановић, Бранком Ружићем, Ђорђем Милићевићем, Владаном Заграђанином, Снежаном Пауновић и Милошем Димитријевићем.

Ивица Дачић је посебну захвалност што се одазвао позиву да увелича манифестацију упутио народном посланику Драгомиру Ј. Карићу, заменику председника Покрета Снага Србије – Богољуб Карић.

Први потпредседник Владе и министар спољних послова у свом говору нагласио је да су пећки социјалисти увек имали најбољу организацију и поручио свим Србима на Косову и Метохији да изађу на изборе 6. октобра и гласају за Српску листу.

Драгомир Ј. Карић је социјалистима с Космета упутио речи подршке.
– Ово је изузетна прилика да сретнем моје Пећанце и моје драге пријатеље са Косова и Метохије. Честитам им од срца и желим им сваки напредак. Нико не може боље и јаче да брани инетерсе Срба са Косова и Метохије него они који су тамо и рођени. Зато само храбро и напред – рекао је Карић.

Потпредседник Народне Скупштине Србије Ђорђе Милићевић се недовезао на његове речи:

– После дужег времена заседање Народне скупштине вечерас смо завршили најбољим демократским тоном. Када говоримо од државним и националним интересима, ми представници релевантних политичких чинилаца морамо бити једниствени, јер Србија је јака онолико колико је јединствена. Данас су у Парламенту све политичке опције, међу којима и опозиционе, позвале српски народ на Косову и Метохији да изађе 6. октобра на изборе и да гласа за Српску листу, јер ово је борба за опстанак Срба на Космету.

Народна посланица Снежана Пауновић казала је да ће Срби на КиМ изласком на изборе и гласом за Српску листу помоћи државном руководству Србије да се избори да нам нико не може отети оно што сматрамо светињом и делом своје територије.

 

1 КОМЕНТАР

  1. ЗБОГ ТИХ СОЦИЈАЛИСТА СМО НАПУСТИЛИ КОСМЕТ. А ТИ СОЦИЈАЛИСТИ ИЗ ПЕЋИ СУ УГАСИЛИ БК ТЕЛЕВИЗИЈУ КОЈА СЕ РЕЕМИТОВАЛА ИЗ ПЕЋИ.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име