Demoliran automobil zamenice predsednika Skupštine opštine Majdanpek

0
2827

Nepoznati počinioci demolirali su rano jutros automobil zamenice predsednika Skupštine opštine Majdanpek Elvire Jovanović koji je bio parkiran ispred njene kuće u ovom gradu.

Kako tvrdi Jovanovićeva, koja je predsednica Opštinskog odbora Pokret SNAGA SRBIJE-Bogoljub Karić u Majdanpeku, a koja se nalazi na koalicionoj listi SNS-a “Majdanpek koji volim- Aleksandar Vučić” , ovaj napad je politički motivisan s obzirom da je u ovom mestu u jeku izborna kampanja.

„U politici sam 25 godina i ovako nešto do sada nisam doživela. Automobil marke BMW sam pre dve godine dobila na poklon od brata koji živi i radi u Švedskoj, i do sada nije bio nijednom ogreban, a kamoli nešto drugo. Godinama sam u politici i uvek sam radila za dobrobit naroda, i nikome se nisam zamerila. Moj sin je u dva ujutru čuo lomnjavu, a kada sam krenula na posao oko 7 sati imala sam šta i da vidim. Automobil je bio potpuno demoliran. Odmah sam pozvala policiju, koja je došla veoma brzo i obavila uviđaj. Moram da zahvalim nadležnim organima na ažurnosti i nadam se da će počinioci ovog gnusnog dela što pre biti privedeni pravdi. Verujte mi da se posle svega kao samohrana majka troje dece ne osećam bezbedno“, kaže Jovanovićeva.

Njenu tvrdnju da je napad politički motivisan kaže potrepljuje činjenica da su pre desetak dana u Majdanpeku izbušene gume na vozilu jednog od članova Srpske napredne stranke.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime