Демолиран аутомобил заменице председника Скупштине општине Мајданпек

0
2810

Непознати починиоци демолирали су рано јутрос аутомобил заменице председника Скупштине општине Мајданпек Елвире Јовановић који је био паркиран испред њене куће у овом граду.

Како тврди Јовановићева, која је председница Општинског одбора Покрет СНАГА СРБИЈЕ-Богољуб Карић у Мајданпеку, а која се налази на коалиционој листи СНС-а “Мајданпек који волим- Александар Вучић” , овај напад је политички мотивисан с обзиром да је у овом месту у јеку изборна кампања.

„У политици сам 25 година и овако нешто до сада нисам доживела. Аутомобил марке BМW сам пре две године добила на поклон од брата који живи и ради у Шведској, и до сада није био ниједном огребан, а камоли нешто друго. Годинама сам у политици и увек сам радила за добробит народа, и никоме се нисам замерила. Мој син је у два ујутру чуо ломњаву, а када сам кренула на посао око 7 сати имала сам шта и да видим. Аутомобил је био потпуно демолиран. Одмах сам позвала полицију, која је дошла веома брзо и обавила увиђај. Морам да захвалим надлежним органима на ажурности и надам се да ће починиоци овог гнусног дела што пре бити приведени правди. Верујте ми да се после свега као самохрана мајка троје деце не осећам безбедно“, каже Јовановићева.

Њену тврдњу да је напад политички мотивисан каже потрепљује чињеница да су пре десетак дана у Мајданпеку избушене гуме на возилу једног од чланова Српске напредне странке.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име