BOGOLJUB SMANJUJE GODINE, A DRAGOMIR POVEĆAVA! Rođeni brat biznismena objasnio ODAKLE IM TE IDEJE

0
1245

Biznismen Bogoljub Karić traži od nadležnih organa da mu promene godinu rođenja i upišu da je 20 godina mlađi! Kako kaže, stanje njegovih krvnih sudova dokazuje da je sposoban da živi kao daleko mlađi čovek!

Naime, u saradnji sa svojim advokatskim timom, Karić je gradskoj upravi grada Kragujevca predao zahtev za promenu godine rođenja u dokumentima, a sve kako bi umesto 17. januar 1954. u njegovoj ličnoj karti stajala 1974. godina.

Dok Bogoljub hoće da smanji godine, njegov rođeni brat povećava godine. On ističe i da su oni svi radili i po dve smene, po 18 sati, još kao deca, te da su i sa ocem često radili, da imaju mnogo iskustva.

– Bogoljub hoće da bude mlađi 20 godina i oseća se mlađim 20 godina. Kada mene pitaju ja dodajem deset godina. Deset godina. I to što se tiče iskustva i rada, pa ja već imam sto godina – rekao je za Kurir televiziju Dragomir Karić.

Podsetimo, u zvaničnom saopštenju za javnost Karić navodi da je na svoj 65. rođendan gradskoj upravi grada Kragujevca, kao nadležnom državnom organu, podneo zahtev za donošenje odluke o promeni upisa podatka o „činjenici njegovog rođenja“, tako što će se utvrditi da je rođen 17.01.1974. godine u Peći, a ne 17.1.1954. godine kako je upisano u matičnoj knjizi.

– Mi smo uvek radili ceo život. Tata nas je vodio kao malu decu, idemo svi za njim, čini mi se da smo trčali. Zembilj, to je od pruća korpa. Uvek smo radili. To je neka Bogoljubova ideja, eto. Stalno smo radili, po dve smena, 16 sati – požalio se rođeni brat Bogoljuba Karića, Dragomir Karić.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime