АКТУЕЛНО! Богољуб Карић о подмалађивању, породици, економији, политици (ВИДЕО)

0
1456

Бизнисмен Богољуб Карић говорећи о својој жељи да промени крштеницу, и годину рођења, истиче да није знао да ће то изазвати велику пажњу јавности. Он додаје да је након његове објаве о промени броја година, добио на десетине телефонских позива од људи који желе да ураде сличну ствар.

Како је навео, људима је то било интересантно, након чега је сазнао да постоји сличан случај у Мексику, односно, да је мушкарац успео да смањи себи године, јер се, како Карић објашњава, осећао млађим.

Говрећи о Александру Вучићу и Новаку Ђоковићу каже да о њима највише дела говоре. Ово што су они учинили неће се избрисати за 1000 година, казао је Карић и додаје да ће се у Србији захваљујући Вучићу отворити 1000 фабрика.

– Ја сам поделио 600 крштеница у три дана. Уморио сам се, иако сам млађи 20 година – насмејао се Карић, па додао:

– Човек не може да буде стар! Можемо да погледамо жене, мушкарце који мењају пол, ја не видим разлику зашто ми не бисмо могли да мењамо године – навео је Карић.

Карић каже да је човек изопштен из друштва када оде у пензију, и ако зна нешто, више не зна, те је то један од разлога због чега он жели да мења неке ствари.

– Људи са енергијом, духом, снагом и еланом никада не умиру. Ја планирам да изгурам 120 година. Моја Мара и ја – навео је Карић потом.

Карић је потом истакао да су милиони људи способни да наставе да раде и стварају након одласка у пензију.

Људи у пензији пецају, иду шетају… Шта је то?! Морамо да радимо дуже! – коментарисао је он.

Говорећи о свом начину живота, Карић објашњава да је његова највећа потпора породица.

– Ми се држимо, чувамо. Увек постоје људи који су љубоморни, којима сметамо. Нека их бог чува, шта да се ради. То је прородно када су људи неуспешни, они желе да вам подмећу… – објашњава Карић.

Након овог гостовања, Карић се обратио и својим пратиоцима на друштвеним мрежама:

– Драги моји, данас сам био гост на Пинку код Јоване Јеремић, наше најпопуларније водитељке на медијском неду Србије. Задовољство је разговарати са тако непосредном и елковентном особом, тако да без икакве припреме направимо веома гледану и занимљиву емисију. Све животне теме, корисне и занимљиве, биле су наш предмет разговора, али за краљицу схаре-а, ја сам донео на поклон пехар са краљевском круном – део је објаве.

– Говорили смо о свему што мислим да ће вам бити занимљиво, о животу, раду, породици, политици, љубави, жељама и циљевима, плановима, али и мом младалачком духу и огромној енергији која пркоси времену и законима природе. Моја идеја о промени крштенице и подмлађивању изазвала је праву еуфорију и позитивне реакције, па смо коментарисали и на ту тему. Сигуран сам да сте уживали у врло занимљивом суботњем јутру – написао је Богољуб на свом профиилу.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име