БОГОЉУБ СМАЊУЈЕ ГОДИНЕ, А ДРАГОМИР ПОВЕЋАВА! Рођени брат бизнисмена објаснио ОДАКЛЕ ИМ ТЕ ИДЕЈЕ

0
1278

Бизнисмен Богољуб Карић тражи од надлежних органа да му промене годину рођења и упишу да је 20 година млађи! Како каже, стање његових крвних судова доказује да је способан да живи као далеко млађи човек!

Наиме, у сарадњи са својим адвокатским тимом, Карић је градској управи града Крагујевца предао захтев за промену године рођења у документима, а све како би уместо 17. јануар 1954. у његовој личној карти стајала 1974. година.

Док Богољуб хоће да смањи године, његов рођени брат повећава године. Он истиче и да су они сви радили и по две смене, по 18 сати, још као деца, те да су и са оцем често радили, да имају много искуства.

– Богољуб хоће да буде млађи 20 година и осећа се млађим 20 година. Када мене питају ја додајем десет година. Десет година. И то што се тиче искуства и рада, па ја већ имам сто година – рекао је за Курир телевизију Драгомир Карић.

Подсетимо, у званичном саопштењу за јавност Карић наводи да је на свој 65. рођендан градској управи града Крагујевца, као надлежном државном органу, поднео захтев за доношење одлуке о промени уписа податка о „чињеници његовог рођења“, тако што ће се утврдити да је рођен 17.01.1974. године у Пећи, а не 17.1.1954. године како је уписано у матичној књизи.

– Ми смо увек радили цео живот. Тата нас је водио као малу децу, идемо сви за њим, чини ми се да смо трчали. Зембиљ, то је од прућа корпа. Увек смо радили. То је нека Богољубова идеја, ето. Стално смо радили, по две смена, 16 сати – пожалио се рођени брат Богољуба Карића, Драгомир Карић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име