Dan posle korone (2)
Bogoljub Karić: PUTIN, SI I TRAMP RUŠE MOĆNIKE IZ SENKE

1
3204

Ta duboka država, ta hobotnica, je najveće svetsko zlo. Pokušava da nas dovuče na dno. Nema u mojim predviđanjima teorija zavere. Ko ne vereuje neka pročita Džorža Orvela!

Mogu da nacrtam kako bi taj svet izgledao, ako izaberemo put koji vodi u pakao. Svetski moćnici i pojedini vlasnici krupnog kapitala koji kreiraju globalnu politiku, uvećaće još sto puta svoj kapital, pa će da nas pelcuju kao kokoške. Nekad su pelcovali kokoške, a danas bi hteli da nas sa sedam milijardi svedu na tri milijarde ljudi. Danas hoće da nas stave pod apsolutnu kontrolu i nadžor, da odlučuju gde smemo da izađemo. Hoćemo li da dozvolimo da mere temperaturu našoj deci kad ulaze u kafiće, pa da odvajaju decu na zdravu i bolesnu? Da ih uzimaju od roditelja i stavljaju u specijalne karantine, u moderne logore? Apsolutna kontrola određivaće i kada muž sme da legne u krevet sa svojom ženom.

Sve to Tramp odlično vidi. Odmah je odlučio da SAD ukinu finansiranje Svetske zdravstvene organizacije (SZO), čime je Bil Gejts, drugi najbogatiji čovek na svetu, postao najveći aktivni donator, zapravo vlasnik SZO. Ako su poklonici teorija zavere proglasili Gejtsa za čoveka koji će vakcinama sa nano-čipovima upravljati zdravljem i svešću stanovnika planete, urednica Vašington tajmsa Čerin Šamli je za Foks njuz rekla da ta tema nije slučajno nestala sa radara i da je Gejts vodeći „doktor SZO“. Svako ko ga poveže sa vakcinom koja još nije smućkana, a ne zna se ni kada će, kandidat je da gori na lomači. Zar se vratilo vreme inkvizicije i globalnog verbalnog delikta? Nema u mojim predviđanjima teorija zavere. Ko ne veruje, neka pročita Džorža Orvela!

A ja ću vas podsetiti na reči Kisindžera.

– Jednom kada stado prihvati obaveznu vakcinaciju, igra je završena! Tada će prihvatiti bilo šta – prinudnu donaciju krvi ili organa za „opštu dobrobit“. Kontrolišite um ovaca i kontrolisaćete celo stado. Proizvođači vakcina će zarađivati milijarde, a mnogi od vas u ovoj prostoriji danas su investitori. To je ogromna pobeda. Razredićemo stado, a pri tom će nam oni sami platiti usluge istrebljenja.

Kisindžer sebe vidi kao globalnog čobanina, a narod kao ovce!

Predsednik Tramp je svestan da, vraćanjem suvereniteta Americi, kako božjeg tako i finansijskog, prekida praksu kojom su privatne banke s ogromnim kapitalom šišale građane.

Ta duboka država, ta hobotnica, je najveće svetsko zlo. Pokušava da nas dovuče na dno.

RAZMISLIMO KAKAV SVET ŽELIMO: ONAJ S BOGOM I PORODICOM, ILI SKLAPANJE PAKTA S ĐAVOLOM UZ ELITNI KLUB BOGATIH

Hoće li, bez rata, da prekroje svet i da štampanjem hiljada milijardi pokupuju čitavu planetu i prinudnom vakcinacijom prepolove stanovništvo? Da li će neoliberalna kuga uništiti čovečanstvo?

Pred Donaldom Trampom je istorijska prilika da, kao njegovi slavni prethodnici, tvorci američke nezavisnosti i ukidanja ropstva, predsednici Džordž Vašington i Abraham Linkoln, vrati Americi suverenitet koji je otela duboka država i skine lance sa ruku modernih robova 21. veka. Ako mu to uspe, a ja u to duboko verujem, Nobelova nagrada za mir će biti sitnica u odnosu na istorijsko delo vraćanja mira, slobode i istinske, a ne pelcovane demokratije Americi i čitavom svetu!

Donald Tramp zato preduzima mere koje sam i ja davno najavljivao, jer je svestan da će, ako dozvoli vladavinu krupnog kapitala bez kontrole, sistem pohlepe pojesti Ameriku iznutra. Kao korona virus. Prava je sreća za svet da su na čelu Rusije i Kine mudri lideri Vladimir Putin i Si Đinping. Oni Trampu i Americi nude ruku pomirenja. Razmislimo kakav svet želimo: onaj s Bogom i porodicom, u miru i blagostanju, ili onaj drugi, sklapanje pakta s đavolom, uz ratove i mali, elitni klub bogatih, sa svima ostalima kao robljem.

Zato smatram da isključivo Savet bezbednosti ubuduće treba da donosi odluke o istraživanjima i primeni vakcina i pojedinih farmaceutskih proizvoda. U protivnom, čeka nas sve zoološki vrt, ali sa one strane kaveza.

1 KOMENTAR

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime