БОРБА ПРОТИВ КОРОНЕ ПОКАЗАЛА ДА СРБИЈА ИМА СНАГЕ! Посланик Карић о укидању ванредног стања (ВИДЕО)

0
2624

Народни посланик Драгомир Ј. Карић присуствовао је седници Народне скупштине Србије на којој је укинуто ванредно стање уведено 15. марта због пандемије корона вируса.

– Сада са колективне прелазимо на појединачну одговорност. Претходна два месеца су била једна велика школа, бар за мене и моју породицу, а верујем и за све грађане Србије – поручио је Карић и упутио велику захвалност свим запосленима у болницама, као и припадницима војске и полиције, који су били у први редовима одбране становништва о вируса.

Карић је нагласио да су се он и чланови његове породице понашали дисциплиновано и да су поштовали све ванредне мере које су биле, како истуче, предузете у интересу грађана Србије.

– Кад нешто мора да се уради да би се спасили животи, онда не треба размишљати да ли су те мере престроге. Једноставно, то су мере које су биле неопходне да би грађани Србије, поготово људи који су у старијем добу, превазишли ове проблеме. Честитам председнику Александру Вучићу, Влади Србије и Кризном штабу на свим мерама које су предузете. Гледајући на страним телевизијама празне рафове многих великих светских трговинских ланаца, могу да кажем да је код нас снабдевање било врхунско. А и дисциплина грађана је била на високом нивоу.

Карић је открио да је са породицом веома активно проводио време код куће, да су имали план рада како никоме не би било досадно и истиче да им је управо због добре организације ванредно стање брзо прошло.

– Многе од тих мера треба да остану после ванредног стања почевши од редовног прања руку и држања дистанце, преко ношења маске и рукавица, па до дезинфекције обуће. Тако треба да живимо ове године. За даље ћемо видети. Ја сам оптимиста. Србија има снаге! – поручио је народни посланик Драгомир Ј. Карић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име