Дан после короне (2)
Богољуб Карић: ПУТИН, СИ И ТРАМП РУШЕ МОЋНИКЕ ИЗ СЕНКЕ

1
3213

Та дубока држава, та хоботница, је највеће светско зло. Покушава да нас довуче на дно. Нема у мојим предвиђањима теорија завере. Ко не вереује нека прочита Џоржа Орвела!

Могу да нацртам како би тај свет изгледао, ако изаберемо пут који води у пакао. Светски моћници и поједини власници крупног капитала који креирају глобалну политику, увећаће још сто пута свој капитал, па ће да нас пелцују као кокошке. Некад су пелцовали кокошке, а данас би хтели да нас са седам милијарди сведу на три милијарде људи. Данас хоће да нас ставе под апсолутну контролу и наџор, да одлучују где смемо да изађемо. Хоћемо ли да дозволимо да мере температуру нашој деци кад улазе у кафиће, па да одвајају децу на здраву и болесну? Да их узимају од родитеља и стављају у специјалне карантине, у модерне логоре? Апсолутна контрола одређиваће и када муж сме да легне у кревет са својом женом.

Све то Трамп одлично види. Одмах је одлучио да САД укину финансирање Светске здравствене организације (СЗО), чиме је Бил Гејтс, други најбогатији човек на свету, постао највећи активни донатор, заправо власник СЗО. Ако су поклоници теорија завере прогласили Гејтса за човека који ће вакцинама са нано-чиповима управљати здрављем и свешћу становника планете, уредница Вашингтон тајмса Черин Шамли је за Фокс њуз рекла да та тема није случајно нестала са радара и да је Гејтс водећи „доктор СЗО“. Свако ко га повеже са вакцином која још није смућкана, а не зна се ни када ће, кандидат је да гори на ломачи. Зар се вратило време инквизиције и глобалног вербалног деликта? Нема у мојим предвиђањима теорија завере. Ко не верује, нека прочита Џоржа Орвела!

А ја ћу вас подсетити на речи Кисинџера.

– Једном када стадо прихвати обавезну вакцинацију, игра је завршена! Тада ће прихватити било шта – принудну донацију крви или органа за „општу добробит“. Контролишите ум оваца и контролисаћете цело стадо. Произвођачи вакцина ће зарађивати милијарде, а многи од вас у овој просторији данас су инвеститори. То је огромна победа. Разредићемо стадо, а при том ће нам они сами платити услуге истребљења.

Кисинџер себе види као глобалног чобанина, а народ као овце!

Председник Трамп је свестан да, враћањем суверенитета Америци, како божјег тако и финансијског, прекида праксу којом су приватне банке с огромним капиталом шишале грађане.

Та дубока држава, та хоботница, је највеће светско зло. Покушава да нас довуче на дно.

РАЗМИСЛИМО КАКАВ СВЕТ ЖЕЛИМО: ОНАЈ С БОГОМ И ПОРОДИЦОМ, ИЛИ СКЛАПАЊЕ ПАКТА С ЂАВОЛОМ УЗ ЕЛИТНИ КЛУБ БОГАТИХ

Хоће ли, без рата, да прекроје свет и да штампањем хиљада милијарди покупују читаву планету и принудном вакцинацијом преполове становништво? Да ли ће неолиберална куга уништити човечанство?

Пред Доналдом Трампом је историјска прилика да, као његови славни претходници, творци америчке независности и укидања ропства, председници Џорџ Вашингтон и Абрахам Линколн, врати Америци суверенитет који је отела дубока држава и скине ланце са руку модерних робова 21. века. Ако му то успе, а ја у то дубоко верујем, Нобелова награда за мир ће бити ситница у односу на историјско дело враћања мира, слободе и истинске, а не пелцоване демократије Америци и читавом свету!

Доналд Трамп зато предузима мере које сам и ја давно најављивао, јер је свестан да ће, ако дозволи владавину крупног капитала без контроле, систем похлепе појести Америку изнутра. Као корона вирус. Права је срећа за свет да су на челу Русије и Кине мудри лидери Владимир Путин и Си Ђинпинг. Они Трампу и Америци нуде руку помирења. Размислимо какав свет желимо: онај с Богом и породицом, у миру и благостању, или онај други, склапање пакта с ђаволом, уз ратове и мали, елитни клуб богатих, са свима осталима као робљем.

Зато сматрам да искључиво Савет безбедности убудуће треба да доноси одлуке о истраживањима и примени вакцина и појединих фармацеутских производа. У противном, чека нас све зоолошки врт, али са оне стране кавеза.

1 КОМЕНТАР

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име