Bogoljub Karić: „PSS može da pomogne da plate u Srbiji do 2025. godine ne budu manje od 1.000 evra“ (VIDEO)

0
2591

Bogoljub Karić posetio je danas tribinu „Pokret SNAGA SRBIJE BK za Beograd“ koja se održala u prostorijama Opštine Novi Beograd, na kojoj je prisustovao veliki broj ljudi.

On je izjavio da je Srbija svakog dana sve jača i da napreduje, kao i da je ona danas „lokomotiva koja je postala centar jugoistočne Evrope“.

„Veliki broj fabrika se zatvorio, ali zahvaljujući našem predsedniku Aleksandru Vučiću, mi ćemo sve to ponovo otvoriti zajedničkim snagama. Ja lično vidim Beograd kao grad koji se gradi i radi, a to pokreće svaku kuću, porodicu. I daj Bože da se iz svake kuće čuje plač deteta“, poručio je Bogoljub Karić, predsednik Pokreta SNAGA SRBIJE BK.

Srbija danas ima političku poziciju koja misli o svojoj zemlji, pa i o Srbima na Kosovu i Metohiji, izjavio je Karić.

„Bio sam ovih dana na Kosovu i Metohiji i video da su se naši ljudi oslobodili. Oni osećaju da mogu, za početak, da posete svoje kuće, a kasnije i da se vrate tamo da žive“, objašnjava predsednik Pokreta PSS-BK.

Prema mišljenju lidera PSS-a, politička struktura okupljena oko Srpske liste, koja je pobedila u svim opštinama sa većinskim srpskim stanovništvom na KiM, stvorila je političku situaciju koja, kako je rekao, još uvek nije stabilna, ali je bolja nego što je bila.

„Više nas niko ne gleda kroz nišan na KiM, osim ekstremista. Ne treba zaboraviti da je Pećka patrijaršija naš Jerusalim“, zaključio je Karić.
Bogoljub Karić je izjavio da sa dobrim programom ekonomskog razvoja Pokret SNAGA SRBIJE može da pomogne da plate u Srbiji do 2025. godine ne budu manje od 1.000 evra, kao i da će BK kompanija u Srbiji graditi tri miliona kvadratnih metara stambenog prostora po ceni od 499 evra po kvadratnom metru.

Pored Bogoljuba Karića, na tribini posvećenoj unapređenju Beograda i Srbije govorili su Dragomir J. Karić, narodni poslanik, počasni konzul Belorusije i zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE BK, zatim Persa Minjović, predsednica izvršnog odbora glavnog odbora PSS-BK, Aleksandar Kojić, zamenik predsednika gradskog odbora, Milorad Miličić, predsednik opštinskog odbora PSS-BK Novi Beograd i Jasmina Ugrinić.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime