ТРИБИНА Покрета СНАГА СРБИЈЕ-Богољуб Карић ЗА БЕОГРАД (видео)

0
2707

У просторијама Општине Нови Београд одржана је трибина „Покрет СНАГА СРБИЈЕ БК за Београд“.

На трибини посвећеној унапређењу Београда и Србије говорили су Драгомир Ј. Карић, народни посланик, почасни конзул Белорусије и заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК, затим Перса Мињовић, председница извршног одбора главног одбора ПСС-БК, Александар Којић, заменик председника градског одбора и Јасмина Угринић.

Поштоваоци ПСС-БК већ око пола 11 почели су да се окупљају у сали новобеоградске општине, где се очекује да почне Трибина.

Драгомир Ј. Карић, заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК, поздрављен је громогласним аплаузом. Присталице Покрета са нестрпљењем очекивали су почетак Трибине.

Минутом ћутања за Сретена Ј. Карића, једног од оснивача Покрета, који је пре 6 месеци преминуо након дуже и тешке болести, почела је Трибина

Милорад Милић, председник општинског одбора Нови Београд предочио је окупљенима какво је стање на овој општини.

Он је истакао да ће уз помоћ Богољуба Карића, председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК, отворити културне објекте и спортске центре, пошто то недостаје Новом Београду.

Он је нагласио да је велики број људи приступио ПСС-БК и да се надају великом проценту гласача на предстојећим изборима.

Јасмина Угринић поручила је да „породица Карић свима треба да буде узор због своје снаге, енергије зато што је породица основ свега, а они потенцирају то. Ми имамо снаге, нико не воли нашу Србију, град, децу више од нас. Сви смо ми Богољуб Карић“, поручила је она.

Александар Којић, заменик председника градског одбора, каже да на Новом Београду има све мање младих, све мање зеленила, игралишта, на којима су управо многи великани направили прве кораке на тој општини.

„Богољуб ће нам вратити младе, град ће нам бити безбеднији, чистији. ПСС БК креће у борбу за здравију и млађу Србију“…

Перса Мињовић је истакла да циљ Богољуба Карића јесте да се гради, ради и да се деца рађају, да страни инвеститори не долазе због јефтине радне снаге, већ због вредних пројеката.

„Да се спречи одлив најспособнијих кадрова, да учествујемо у економској револицији. Нашем председнику је најбитнија економија, економска револуција“, поручила је Перса Мињовић, председница извршног одбора главног одбора ПСС-БК.

Драгомир Ј. Карић јасно је поручио да сви знамо да је најбитнији економски развој Србије, а да је Београд локомотива тога.

„Подржавамо наше коалиционе партнере и председника Александра Вучић. Пред нама је задатак да заједно ојачамо Србију, да вратимо младе, веће пензије…“, рекао је Драгомир Ј. Карић.

На скуп је дошао и оснивач и председник Покрета Богољуб Ј. Карић, у пратњи супруге Миланке.

Окупљени су узвикивали његово име, а док се виоре заставе Србије, у позадини се чује песма „Србијо мајко“…

Богољуб Ј. Карић захвалио се бројним присталицама што су се окупили у толиком броју за наш Београд.

„Сваког дана смо све већи. После 12 година неправде кроз коју смо прошли, прошла власт нам је отела, отргла, продала, али ми настављамо да помажемо Србији. Мало је људи који могу да реализују компаније од хиљаду људи. Последњих неколико година Србија напредује. Данас смо локомотива и коначно смо постали центар југоисточне Европе“, поручио је Богољуб Ј. Карић, предсендик Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК.

„Велики број фабрика се затворио, али захваљујући нашем председнику Александру Вучићу, ми ћемо све то поново отворити заједничким снагама. Данас смо се окупили, спремају се београдски избори и окупили смо се да видимо каква је наша снага“, рекао је Богољуб.

„Многи кажу да ПСС БК не постоји, али ми морамо да им покажемо да СНАГА СРБИЈЕ постоји, и да смо јаки. Ја лично видим Београд као град који се гради и ради. То покреће сваку кућу, породицу…“

„Али ми можемо да помогнемо да се то још више побољша. Уз коалиционе партнере градимо Тесла град, који ће многима да обезбеди кров над главом, запослићемо на стотине људи. И дај Боже да се чује плач детета. Србија мора да ради, гради, и да се рађа. А ми ћемо јој помоћи. Велики број младих одлази, а уз помоћ Тесла града ћемо их вратити и задржати“, поручио је Богољуб Ј. Карић.

„Нема веће среће него да нам је пуна кућа, да су деца заједно с нама, унуци… Поред породице битна је економија. Ми смо прва породична компанија која је започела с радом у Југославији. Тито нам је то одобрио. Рекао да шта год да нам треба да можемо да имамо. Драгомир Ј. Карић нам је отворио врата у Русији. И сматрам да смо најјача компанија. Ми очекујемо да концепт који сам поставио још давно, да СВАКА кућа буде фабрика, буде остварен. Али то могу заједно са свима вама“, јасан је Богољуб Ј. Карић.

„Морамо да запослимо што више младих у области грађевинарства, јер ту има највише новца. Захваљујем се свима на подршци, свих ових година. Иако су многи остали без посла, били су уз нас. Радимо на томе да вратимо БК ТВ, наше компаније и да кренемо са радом што пре“, рекао је Карић.

Богољуб је додао и да сви критикују његову светост, али да је патријарх у праву, да жене треба да рађају, а да им мушкарци обезбеде сигурност.

„Моја Миланка и ја смо доста прошли, али захваљујући њој смо опстали, борила се жестоко. Наше жене су хероине, оне могу све, најјаче су. Оне су нама потребне, а ми њима. Млади то треба да знају, да поштују и битно је да поред жена цене и породицу, родитеље. Породица је основ свега, где је разбијена породица, то пропада, али кад је породица јака, нема нам пропадања. Захваљујем вам се још једном, на времену, доласку. Ово што сте ви данас учинили огромно је за нас, Србију, Београд“, поручио је Богољуб Карић.

На крају скупа окупљенима су подељене књиге „Богољубова зелена салата“, која је јуче промовисана и на Сајму књига.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име