Богољуб Карић: „ПСС може да помогне да плате у Србији до 2025. године не буду мање од 1.000 евра“ (ВИДЕО)

0
2579

Богољуб Карић посетио је данас трибину „Покрет СНАГА СРБИЈЕ БК за Београд“ која се одржала у просторијама Општине Нови Београд, на којој је присустовао велики број људи.

Он је изјавио да је Србија сваког дана све јача и да напредује, као и да је она данас „локомотива која је постала центар југоисточне Европе“.

„Велики број фабрика се затворио, али захваљујући нашем председнику Александру Вучићу, ми ћемо све то поново отворити заједничким снагама. Ја лично видим Београд као град који се гради и ради, а то покреће сваку кућу, породицу. И дај Боже да се из сваке куће чује плач детета“, поручио је Богољуб Карић, председник Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК.

Србија данас има политичку позицију која мисли о својој земљи, па и о Србима на Косову и Метохији, изјавио је Карић.

„Био сам ових дана на Косову и Метохији и видео да су се наши људи ослободили. Они осећају да могу, за почетак, да посете своје куће, а касније и да се врате тамо да живе“, објашњава председник Покрета ПСС-БК.

Према мишљењу лидера ПСС-а, политичка структура окупљена око Српске листе, која је победила у свим општинама са већинским српским становништвом на КиМ, створила је политичку ситуацију која, како је рекао, још увек није стабилна, али је боља него што је била.

„Више нас нико не гледа кроз нишан на КиМ, осим екстремиста. Не треба заборавити да је Пећка патријаршија наш Јерусалим“, закључио је Карић.
Богољуб Карић је изјавио да са добрим програмом економског развоја Покрет СНАГА СРБИЈЕ може да помогне да плате у Србији до 2025. године не буду мање од 1.000 евра, као и да ће БК компанија у Србији градити три милиона квадратних метара стамбеног простора по цени од 499 евра по квадратном метру.

Поред Богољуба Карића, на трибини посвећеној унапређењу Београда и Србије говорили су Драгомир Ј. Карић, народни посланик, почасни конзул Белорусије и заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК, затим Перса Мињовић, председница извршног одбора главног одбора ПСС-БК, Александар Којић, заменик председника градског одбора, Милорад Миличић, председник општинског одбора ПСС-БК Нови Београд и Јасмина Угринић.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име