Богољуб Карић: Економска револуција – домаћи задатак (Колумана Политика)

0
2085

Имамо историјску шансу да за пет година потпуно искоренимо незапосленост, а да просечне плате достигну 1.000 евра. Ти циљеви су оствариви

Србија мора да ради, да гради и да рађа. Ово је свето тројство модерне Србије, то је основни програм наше економске револуције!

Имамо историјску шансу да за пет година потпуно искоренимо незапосленост, а да просечне плате достигну 1.000 евра.

Око тог кључног националног циља мора да се окупи читава политичка, пословна, друштвена и научна елита која ће га следити, без обзира на своја политичка или идеолошка опредељења.

Ничим нас Бог није казнио да се коначно не вратимо тамо где смо били пре неколико деценија, на престо најразвијеније земље у овом делу Европе. За Србију су данас широм отворене капије Москве, Пекинга, Вашингтона и Брисела захваљујући мудрој политици државника, реформатора и председника Александра Вучића који је Србију, уместо провалије, претворио у мост између Истока и Запада. То је показао и недавни величанствени самит у Кини „Један појас – један пут“, где се Вучић сусрео са водећим светским лидерима као што су председник и премијер Кине Си Ђинпинг и Ли Кећијанг, руски председник Владимир Путин, турски шеф државе Реџеп Тајип Ердоган и многи други државници.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име