BK GRUPA na međunarodnom sajmu nekretnina u Kanu 2015

0
2105

BK GRUPA na međunarodnom sajmu nekretnina u Kanu 2015

I ove godine, tradicionalno, na Međunarodnom sajmu nekretnina u Kanu BK GRUPA predstavila je svoje građevinske projekte u svetu, uključujući i najznačajniji za Srbiju – Tesla grad!

Ogromno interesovanje potencijalnih partnera i investitora na štandu BK GRUPE izazvao je, projekat za grad Beograd – “Tesla Grad” koji predviđa izgrađnju 2 miliona kvm stambenog i poslovnog prostora. Štand BK GRUPE u Kanu posetio je i gradonačelnik Beograda, gospodin Siniša Mali kojem je u septembru prošle godine prezentovan projekat „ Tesla grad“ za koji se trenutno traži lokacija. Siniša Mali pohvalio je napore BK GRUPE a na štandu ga je dočekao potpredsednik za međunarodne poslove i razvoj kompanije Bojan S. Karić.

– Na sajmu u Kanu naša BK GRUPA potpisala je ugovor sa upravom grada Varšava u Poljskoj o namerama izgradnje krupnog multifunkcionalnog projekta. Ovaj ugovor vredan milijardu dolara predviđa da u tom gradu na ekskluzivnoj lokaciji, bude sazidano 500.000 kvm stambenog i poslovnog prostora, saopštava Bogoljub Karić, predesednik BK GRUPE.

BK GRUPA i ove godine dobitnik je nagrade za najboljeg graditelja u Istočnoj Evropi a nagradu je predstavnicima BK GRUPE uručio direktor Europa Property Craig Smith.

Koliko prošle godine BK GRUPA je na sličnom sajmu poslovnih nekretnina dobila nagradu za najbolju koncepciju tržnog centra Dana Moll od 200 000 kvm u Istočnoj Evropi. Inače, građevinski projekti BK GRUPE osvojili su još i prestižne svetske nagrade u oblasti građevinarstva, kao sto su “European Property Awards”, “World Finance Awards” i “Golden Jaguar”.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime