БК ГРУПА на међународном сајму некретнина у Кану 2015

0
2103

БК ГРУПА на међународном сајму некретнина у Кану 2015

И ове године, традиционално, на Међународном сајму некретнина у Кану БК ГРУПА представила је своје грађевинске пројекте у свету, укључујући и најзначајнији за Србију – Тесла град!

Огромно интересовање потенцијалних партнера и инвеститора на штанду БК ГРУПЕ изазвао је, пројекат за град Београд – “Тесла Град” који предвиђа изграђњу 2 милиона квм стамбеног и пословног простора. Штанд БК ГРУПЕ у Кану посетио је и градоначелник Београда, господин Синиша Мали којем је у септембру прошле године презентован пројекат „ Тесла град“ за који се тренутно тражи локација. Синиша Мали похвалио је напоре БК ГРУПЕ а на штанду га је дочекао потпредседник за међународне послове и развој компаније Бојан С. Карић.

– На сајму у Кану наша БК ГРУПА потписала је уговор са управом града Варшава у Пољској о намерама изградње крупног мултифункционалног пројекта. Овај уговор вредан милијарду долара предвиђа да у том граду на ексклузивној локацији, буде сазидано 500.000 квм стамбеног и пословног простора, саопштава Богољуб Карић, предеседник БК ГРУПЕ.

БК ГРУПА и ове године добитник је награде за најбољег градитеља у Источној Европи а награду је представницима БК ГРУПЕ уручио директор Europa Property Craig Smith.

Колико прошле године БК ГРУПА је на сличном сајму пословних некретнина добила награду за најбољу концепцију тржног центра Дана Молл од 200 000 квм у Источној Европи. Иначе, грађевински пројекти БК ГРУПЕ освојили су још и престижне светске награде у области грађевинарства, као сто су “European Property Awards”, “World Finance Awards” i “Golden Jaguar”.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име