Zadovoljstvo je raditi u Obrenovcu

0
2239

U Obrenovcu je održan sastanak Opštinskog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE-BK.

Članove Opštinskog odbora na čelu sa predsednikom Tomislavom Kovačevićem predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora PSS-BK Persa Minjović upoznala je prisutne sa zadacima i obavezama članova Pokreta i naglasila da je sada raspoloženje našeg članstva na visokom nivou nakon povratka predsednika Bogoljuba J. Karića u Srbiju.

Predsednik Gradskog odbora Beograda  Velibor Stević ukratko je izvršio analizu rada odbora u Obrenovcu i posebno naglasio da je sada pravo zadovoljstvo raditi, kada se svakoga dana na desetine javlja da se učlani u naš Pokret.

Član Izvršnog odbora dr Zlata Lončar Ćetković posebno je govorila o proceduri pripreme za Izbornu skupštinu i potrebi organizovanja omladine i žena Obrenovca.

Potpredsednik Gradskog odbora Beograda Zoran Živanović, kao koordinator za opštinske odbore posebno je naglasio koje su obaveze članova opštinskog odbora u podizanju baze i aktiviranju članstva.

Predsednica Omladinske organizacije Beograda Mirjana Tadić u razgovoru sa omladincima poasebno je insistirala na angažovanje na društvenim mrežama.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime