Задовољство je радити у Обреновцу

0
2219

У Обреновцу је одржан састанак Општинског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК.

Чланове Општинског одбора на челу са председником Томиславом Ковачевићем председница Извршног одбора Главног одбора ПСС-БК Перса Мињовић упознала је присутне са задацима и обавезама чланова Покрета и нагласила да је сада расположење нашег чланства на високом нивоу након повратка председника Богољуба Ј. Карића у Србију.

Председник Градског одбора Београда  Велибор Стевић укратко је извршио анализу рада одбора у Обреновцу и посебно нагласио да је сада право задовољство радити, када се свакога дана на десетине јавља да се учлани у наш Покрет.

Члан Извршног одбора др Злата Лончар Ћетковић посебно је говорила о процедури припреме за Изборну скупштину и потреби организовања омладине и жена Обреновца.

Потпредседник Градског одбора Београда Зоран Живановић, као координатор за општинске одборе посебно је нагласио које су обавезе чланова општинског одбора у подизању базе и активирању чланства.

Председница Омладинске организације Београда Мирјана Тадић у разговору са омладинцима поасебно је инсистирала на ангажовање на друштвеним мрежама.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име